Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, tak ted jsem asi našla spřízněnou duši… Mám už delší dobu stejný porblém, taky jsem přemýšlela nad vzduchem, ale na příčinu jsem nepřišla ![]()
A říkala jsi to na gyndě? Já si myslim, že to vzduch asi bude, stává se mi to při poloze zezadu a to se mi často dostane vzuch do pochvy. Taky jsem někde četla, že nemají chlapi foukat do pochvy, aby se nedostal vzduch do dělohy, že je to nebezpečné… nevim, každopádně je to děsná bolest. zakl.
Stávalo a myslela jsem, že pomalu rodím
Ne vážně, byla ta najdnou jak hodně silná menstruace..
Můj lékař mi ale řekl, že je to určitý druh onemocnění, něco jako když vám chybí nějaký vitamín, tak míváte křečc v lýtku, tak je toto něco takového.. Snad jsem to nějak rozumně popsala.. dal mi na to jinou antikoncepci.. A bylo to dobré..
Něco jako hormonální a ještě mi řekl, žádná poloha zezadu a na koníčka, protože kdo má zakloněnější dělohu, tak má takové bolesti
kvaček píše:
Stávalo a myslela jsem, že pomalu rodím![]()
Ne vážně, byla ta najdnou jak hodně silná menstruace..
Můj lékař mi ale řekl, že je to určitý druh onemocnění, něco jako když vám chybí nějaký vitamín, tak míváte křečc v lýtku, tak je toto něco takového.. Snad jsem to nějak rozumně popsala.. dal mi na to jinou antikoncepci.. A bylo to dobré..
Něco jako hormonální a ještě mi řekl, žádná poloha zezadu a na koníčka, protože kdo má zakloněnější dělohu, tak má takové bolesti
No to mě nenapadlo, že to souvisí s obrácenou dělohou. Tu vím, že mám. A křeče do lýtek taky, tak jsem asi doma, dík.
No já jsem zkoušela ze začáku milování párkrát milování ze zadu a na koníčka a stačilo mě
..
Minulý partner ani tak nevadil,ale manžel je trochu víc vybavený, takže polonha na koníčka neexistuje
No tak o tom že bych třeba já měla jinak dělohu nevím… nikdo mi nic neřekl asi by jsi po porodu nebo před všimly… a HA neberu tak ted jsem sama vedle sebe ![]()
werunkaw123 píše:
No tak o tom že bych třeba já měla jinak dělohu nevím… nikdo mi nic neřekl asi by jsi po porodu nebo před všimly… a HA neberu tak ted jsem sama vedle sebe
To, že mám obrácenou dělohu mi řekl gynekolog, když jsem nemohla otěhotnět, tak mi radil polohu zezadu, že to spíš vyjde. Jinak ti to nikdo říkat nemusí, protože to většinou ničemu nevadí. Až půjdeš na gyndu, tak se zeptej. zakl.
Ahoj, tak jsem byla dnes u doktora a zmínila jsem se. Řekl mi, že to slyší poprvé, ale že si myslí, že je to tím vzduchem, který se dostane do dělohy. Prý jede zítra na nějaké konzilium, tak se na to zeptá. Mám s ním docela dobrý, skoro přátelský vztah, tak jsem zvědavá s čím přijde. Ale je to divný, že to slyší poprvé, je v důchodovém věku…zakladatelka
Ahoj holky, občas, tak jednou za měsíc dostanu obrovskou křeč do břicha při milování. Přichází to pozvolna, samozřejmě okamžitě přestanem, ale pořád to postupuje, jsem úplně hotová, mám pocit, že ze mě snad vypadne děloha. Trvá to tak půl hodiny a pak to pomalu odezní. Je fakt, že jinak mi nic není, žádný následky to nemá, ale je to tak šílený, že přemýšlím, čím to může být. Dvakrát jsem rodila, tak můžu říct, že ta bolest je srovnatelná s porodníma bolestma, jen je nepřetržitá a trvá tak dlouho. Napadlo mě, jestli to třeba není vzduch, který vnikne do dělohy..? Neporadíte?