Křeče ve 33. týdnu

13
7.8.23 18:53

Křeče ve 33 týdnu

Ahoj holky, chci se zeptat včera večer až do rána jsem měla křeče v podbříšku úplně stejně bolestivé jako kdybych měla dostat svoje dny :roll: bylo to dost nepříjemné, teď už je to zase v pořádku malá se normálně hýbe vše, doktor řekl ze mám zkrácenou dělohu ze je možný i předčasný porod. Mate některá zkušenosti?? Byla bych rada kdyby ještě těch 6-7 týdnu zůstala v brisku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
7.8.23 19:03
@Stella214 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat včera večer až do rána jsem měla křeče v podbříšku úplně stejně bolestivé jako kdybych měla dostat svoje dny :roll: bylo to dost nepříjemné, teď už je to zase v pořádku malá se normálně hýbe vše, doktor řekl ze mám zkrácenou dělohu ze je možný i předčasný porod. Mate některá zkušenosti?? Byla bych rada kdyby ještě těch 6-7 týdnu zůstala v brisku :lol:

Pokud by se to opakovalo, tak bych příště jela do porodnice nebo navštívila svého gynekologa, ještě když ti hrozí předčasný porod.. Jsem taky teď ve 33tt a občas mi tvrdne břicho a 1-2× za den na pár vteřin mě bolí břicho jako při ms, ale rozhodně nemám žádné dlouhotrvající křeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.8.23 19:07

@korn123 minuly týden jsem právě byla asi dvakrát u doktora, a včera večer toto jako jak sem napsala křeče vážně dost nepříjemné jako při menstruaci i spaní bylo peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
7.8.23 19:09

@Stella214 Zkoušela sis pak vzít hořčík? Mně pomáhá, beru teda lépe vstřebatelný. Ten co předepisuje gynekolog mi nijak nepomáhal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.8.23 19:17

@korn123 no magnesium beru denně někdy i ráno a večer ale rikam takhle to bylo úplně poprvé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
7.8.23 19:20

@Stella214 Tak snad se to nebude opakovat a při další poradně bych to lékaři sdělila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
8.8.23 03:29

Já takhle měla slabé křeče před týdnem, byla jsem na 7 cm :mrgreen: před tím jsem mela slabé křeče ve 35tt a už jsem se začala otevírat, sice se mi porod sám zastavil, ale i slabekrece, jsou pořád křeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11767
8.8.23 12:01

Nemůže to být druh poslíčků?
Poslíčky jsem rozháněla v horké vaně. Koupel musela trvat aspoň 60 minut.

Jinak takovou bolest jsem měla při porodu celou dobu.
U druhého jsem měla i chvili stahy a pak zase tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí