Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, máme dva křečky a jednomu z nich “napuchávají” nožky. Někdy jsou suchý a někdy takové mokvavé a má horkost. Křečkoj je něco málo přes rok a hodně pije a spí. Zkoušeli jsme už EnteroZoo a mazat mu to a trošku mu nožky schladit ale nepomáhá nic.
Nejspíše budem muset k veterináři ale nesetkal se s tím někdo z Vás?
Popř. Co by to mohlo být? Děkuji
Příspěvek upraven 02.06.22 v 14:20
Valte s ním na veterinu, tady to internetové léčení nebohých zvířat, která pak zbytečně trpí, je na hlavu. Neexperimentujte a vyhledejte veterináře neprodleně, ať chudák dál zbytečně nežije v bolestech.
Ach jo, ještě kolem něj zkuste taneček Revitalizace hlodavců
Šup na veterinu!!
@unuděná bohužel jsme byli na dovolené a staral se o ně můj otec. Ten se v tom bohužel nevyzná ale čistil ho atd často a teď když jsem přijela měl takovýhle nohy. K veterináři s ním plánuju jít, dnes tam voláme, bohužel jsem nevěděla v jakým stavu se nachází.
Slušná odpověď by neškodila ![]()
@Ivet274 píše:
@unuděná bohužel jsme byli na dovolené a staral se o ně můj otec. Ten se v tom bohužel nevyzná ale čistil ho atd často a teď když jsem přijela měl takovýhle nohy. K veterináři s ním plánuju jít, dnes tam voláme, bohužel jsem nevěděla v jakým stavu se nachází.
Slušná odpověď by neškodila
Já jsem byla naprosto slušná, pouze cynická, i když bys zasloužila i ostřejší slova. Já pitoma totiž tu fotku otevřela a udělalo se mi úplně zle. Tohle najít na svém zvířátku, tak metelím okamžitě na vet pohotovost. Musí ho to příšerně bolet.
@unuděná veterináře tam máme až od 15-18h, bohužel teď s tím ještě nic dělat nemohu
Tak bych jela treba k jinemu veterinari. Lidi jako ty by nemeli mit zviratko. Davat zvíře ne hlidani nekomu kdo se o nej neumi postarat je taky blbost.
Neblábol, že jsi teď přijela a veterinář je tam až odpoledne
V úvodním příspěvku píšeš, že někdy má nožičky suchý a někdy mokvavý a má horkost, hodně pije a spí. A už jste nasadili EnteroZoo. Tohle všechno během jednoho dopoledne? Prostě experimentujete a riskujete jeho život. Nejspíš má nějaký zánět a u hlodavců to může být velmi rychle konečná, když s tím neběžíš k vetovi hned.
@unuděná samozřejmě telefon na dovolené taky mám a kameru na telefonu, táta mi to i popisoval. Když jsem přijela domu, tak jsem dneska videla co má na nohou. EnteroZoo jsme zkoušeli ale ne přímo já a bylo to doporučené známou která studuje veterinu. Nemam to ze své hlavy
a neříkám ze jsem to delala přímo já. Bohužel za jeho stav nemuzu a kdyby mi byl ukradeny tak tak se ani na nej neptam mila paní! Ptam se na zkušenost jiných a co kreckoj bylo
Veterinář je od 15h tak mu budu volat a řešit to. Nevidim nic špatného na tom, zeptat se lidi co by to mohlo byt a jak to řešili
Nevim, proč hned musíte útočit
![]()
@Ivet274 Neútočím, jsem zděšená. Kvůli tomu křečkovi, ne abych si tu na tobě chladila žáhu, nebo co si asi představuješ. Jestli se na něco nemůžu koukat, tak když trpí nevinná zvířata a děti. Sama chovám morčata a bylo by to první, co bych po příjezdu z dovolené udělala- popadla zvířátko a jela třeba přes půl republiky na veterinární pohotovost.
@Ivet274 píše:
Slušná odpověď by neškodila
A trápení zvířete, které je zcela závislé na tvojí péči, je jako slušné? Tohle by mělo být trestné!
@Ivet274 píše:
Ahoj, máme dva křečky a jednomu z nich “napuchávají” nožky. Někdy jsou suchý a někdy takové mokvavé a má horkost. Křečkoj je něco málo přes rok a hodně pije a spí. Zkoušeli jsme už EnteroZoo a mazat mu to a trošku mu nožky schladit ale nepomáhá nic.Nejspíše budem muset k veterináři ale nesetkal se s tím někdo z Vás?
Popř. Co by to mohlo být? DěkujiPříspěvek upraven 02.06.22 v 14:20
pro jistotu cituji
@Ivet274 píše:
@unuděná samozřejmě telefon na dovolené taky mám a kameru na telefonu, táta mi to i popisoval. Když jsem přijela domu, tak jsem dneska videla co má na nohou. EnteroZoo jsme zkoušeli ale ne přímo já a bylo to doporučené známou která studuje veterinu. Nemam to ze své hlavya neříkám ze jsem to delala přímo já. Bohužel za jeho stav nemuzu a kdyby mi byl ukradeny tak tak se ani na nej neptam mila paní! Ptam se na zkušenost jiných a co kreckoj bylo
Veterinář je od 15h tak mu budu volat a řešit to. Nevidim nic špatného na tom, zeptat se lidi co by to mohlo byt a jak to řešili
Nevim, proč hned musíte útočit
![]()
kecáš
@Zumpa píše:
A trápení zvířete, které je zcela závislé na tvojí péči, je jako slušné? Tohle by mělo být trestné!
Je to trestné, říká se tomu týrání zvířat.