Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No muze nastydnout.
Nemas nekoho, kdo by tam sel to okno zavrit? Mne bjako male takto nastydnul krecek, zahrabany v pilinach v akvarku a stacila otevrena vetracka, byl tam teda o neco dyl, myslim do druheho dne.
Úplně nezmrzne, ale možná nastydne. No má kožich a v nejhorším se zahrabe do pilin ![]()
Ale až přijdeš domů, tak tě kousne
![]()
Celý okno nebo jen ventilku? Jak daleko je cca klec od okna? Může na něj „táhnout“ přímo? No 3 hodiny jsou docela dost. Křečíka je mi líto ![]()
Může nastydnout a to není žádná legrace. Má dostatečně izolovaný pelíšek? Našemu dáváme na stavbu pelechu do domečku vatu pro křečky nebo natrhané ubrousky - to máš náš Hopsík nejraději. On si to v domku naskládá tak, aby měl izolované i stěny a strop domečku. ![]()
Ráno jsem se ptala manžela, proč v herně, kde bydlí i náš křeček, má puštěné topení a šla jsem ho zavřít. A on, že je to kvůli Hopsíkovi, aby tam neměl zimu během dne
No, zimu tam nemá. Náš dům je dobře izolovaný, nová okna a teplota bez topení tam nejde pod 20°C. To Hopsanovi opravdu stačí, navíc přes den chrní a má v domku dostatek materiálu na pelíšek i si „zavírá dveře“ - do vchodu domečku si nahrně obrousky a uzavře si vchod. V létě naopak víc větrá a vchod má otevřený ![]()
Mi jednou džungarák přelínal do zimní srsti
, ale byl na kosu zvyklý. (měl akvárko v chladném pokoji…)
Taky bych se bála nachlazení.
Může nastydnou, pokud bude hodně chladno, může upadnout do zimního spánku…
Jo co křeček?? Přežil to???
![]()
Nebo mu vyrostla přes odpoledne zimní srst? ![]()
Ahojky moc všem dekuju myšak v pohode ja zapomela že spí ve vaťe tak v poho dostal za to dobroty ![]()
Prosím nechala jsem v pokojiku otevřene okno a myšaka v klecí v tom pokoji přijedu až kolem 16hod klec jsem lehce prikrila NEZMRZNE MI??