Krém na bříško proti striím

95
30.9.08 19:14

Krém na bříško proti striím

Milé maminky, jaké máte nejlepší doporučení co na bříško proti striím. Chtěla bych jim předejít ještě předtím, než mi začne růst bříško, tak uvítám rady a doporučení, jakou značku ano, jakou ne z vašich zkušeností. Děkuju moc, Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2069
30.9.08 19:23

ja jsem pouzivala v prvnim tehu Elasti-Q a ted Weledackej olejicek a zatim zadny strie, ale tezko rict, treba by se mi neudelaly ani bez mazani… :lol: Tak at spravne vyberes :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.9.08 19:24

Ahoj,
já jsem používala krém Bonella, Dove a krém proti sriím od Avonu- strie se vůbec neobjevily. Kámoška se mazala sádlem (tuším husím) a taky v pohodě:-)

Jana

• Citovat
  • Upravit
2010
30.9.08 19:37

Ahoj, tak já mazala Elasti Q, nebo bambutským máslem. A v pohodě. Mám sice pár strií, ale zdaleka ne tolik, jako u prvního těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.9.08 19:49

Ahojky,v prvnim tehu jsem se mazala Bonelou,Indulonou a dom.:,–(lem…Byla jsem hubena a vysoka a nabrala jsem 20kg,tak jsem cekala s mym mega brichem pekne strije…A nic.Porodni as. nam rikala,ze je to vec genetiky a malo kdo to ovlivni.Mazat ano,ale staci ob.modra indulona…Nyni jsem tehu 20tt a zatim to neresim…Kazdy vecer promaznu telo Adermou na at.ekzem a tot vse…Znam hodne kamaradek,co se mazaly a maji povazy od prsou az po stehna…Hodne stesti.

• Citovat
  • Upravit
15883
30.9.08 19:58

Ahojky,

já jsem se mazala jenom Bonellou a strie se mi žádné neobjevily…ale jak píše Anonymní přede-mnou :arrow: je to spíše genetikou v rodině :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
30.9.08 20:50

ja v prvnim tehotenstvi mazala poctive ElastiQ,v druhem nic, parkrat detsky olejicek po koupeli, strie nic. Kamaradka se mazala dvakrat denne a je popraskana. Jak bylo receno, nekdo k tomu ma nabeh, nekdo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
30.9.08 20:54

Já používala Elasti Q, a dobrý,strije žádné,mazala jsem i prsa a taky dobrý.
Kamarádka používala to samé a nepopraskaly jí jen oční víčka :lol:
Tak ať dobře vybereš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7857
30.9.08 21:24

Ahoj, asi jsem skeptik a od svého porodu už na žádnou kosmetiku nevěřím! :? Podle mě tím mazáním ovlivníš jen tak asi 20%, zbytek máš daný do vínku.
Mazala jsem od 2.měsíce pravidelně 2-3× denně asi 5-ti značkami…a ani jedna strie :) …až do 40tt.....3 dny před porodem začalo bříško klesat a první trhlinky byly :( …ovšem jak mi během následujících 3 TÝDNŮ PO PORODU (!!) popraskalo bříško, zadek a stehna, to bych brečela! :cry: A to jsem s mazáním pochopitelně pokračovala i po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
30.9.08 22:20

Já jsem mazala skoro od začátku tehotenským olejem od Weledy… Ten je drahý cca 300,– Kč , tak jsem potom přešla an těhotenský olej z DM (Babylove) cca 50,– Kč. Účel to splnilo stejný. Strie nemám. Ale myslím, že je to fakt dáno geneticky, jak psaly holky.. Nicméně já jsem to mazání brala i jako takový večerní rituál, kdy jsem si to svoje miminko v bříšku pěkně hladila.. Jinak jsem měla celý den fofr, tak alespoň těch 5 minut :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
1.10.08 08:52

Stejně jako Petrajda nejdřív jsem mazala drahou Weledou, která se mi celá vylila do tašky tak jsem koupila olej a krém Babylove z DM drogerie a zatím ani jedna strie, ale možná se ještě vyskytnou.
Hodně je doporučovaný dýňový olej, ale ten nemám vyzkoušený…
Nicméně jak píše většina je to spíš genetická záležitost a krémem lze ovlivnit jen částečně a taky mažu abych pomazlila malou než abych věřila, že to nějak moc pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
2.10.08 15:10

mě weleda nevyhovovala..na mě moc mastná..za to s Elasti-Q Original jsem nadmíru spokojena..na břicho kde jsem mazala od začátku ani jedna strie, ale měla jsem velký otoky DK a tam něco málo zůstalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
2.10.08 16:35

Dnes jsem si zakoupila olejicek Eucerin, krasne jemne voni........tak snad bude dobry.......... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
2.10.08 18:19

Ahoj, já jsem mazala Elasti-Q a bříško mi nepopraskalo. Dobré je taky při mazání provádět masáže - zmáčkneš kůži mezi prsty a táhneš, ale už nevím odkud kam (mě to bylo nepříjemné, takže jsem nemasírovala, ale četla jsem o tom). Třeba se tady nejde někdo, kdo nemá hlavu děravou jako já. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
12.10.08 15:32

Tak já můžu vřele doporučit Elasti-Q (ani jedna strie)

podle vysvětlení mého gynekologa: „je důležité, aby krém měl v sobě kyselinu Hyalaruntovou, ta zpevňuje přesně tu vrstvu, která případně praská a dělají se strie…“ JInak jakékoliv promazávání je lepší než nic, promazaná kůže je pružnější

Tak hodně štěstí a žádné strie!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky