Krepovačka na vlasy

2674
20.11.12 13:55

Krepovačka na vlasy

Máte někdo zkušenosti s krepovačkou na vlasy? Dcera (14. let) by si jí moc přála, má vlasy rovné, ráda nosí vlnité. Udělá to opravdu takové vlnky jako člověk vidí v reklamách? Občas si udělá po umytí copánky, pak ráno má vlasy pěkně vlnité. Nebo si je natočí na takové ty pěnové natáčky - papilotky, také jí to den vydrží vlnité. Ale nikdy to není to co vidí v reklamách právě na krepovačku.

Poradíte prosím s výběrem? S jakou značkou jste nebo nejste spokojené, na co si dát pozor, co by měla splňovat - parametry… Uvažuji o ní jako o vánočním dárku. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4854
20.11.12 14:04

Tak nevim jakou krepovacku myslis, ale tu, kterou znam ja, tak vlasy vlnite nedela.Je to takovy divny tvar :nevim:,hodne neprirozeny a presne jak pises, vlasy jsou krepate a me se to nelibi,promin.Moje holka ma rovne, moc hezke zdrave vlasy a ma zakaz neco takoveho vubec pouzivat, ale vlnite by samozrejme taky chtela, takze si je obcas na noc zaplete do silnejsich copanku a hezky ji to druhy den vydrzi. Jinak mam tuhle kulmu, tak jednou za rok dostane souhlas k tomu si vlasy natocit.

http://www.literam.cz/…e-p-856.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
20.11.12 14:14

Tím že tyhle věci nepoužívám, tak se v tom nevyznám. Ale dcera právě viděla takové vlasy zvlněné stylem „vlnitý plech“ :oops: jak já to nazvala. Když je má v copánku, tak má takové vlnky jako kroužky, nebo po natáčkách. Nevím jak to jinak popsat. Kulmu doma nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.11.12 14:18

No.. krepačka vlasy nevlnkuje ale krepatí..
http://www.google.cz/imgres?…

Mě se to osobně taky moc nelíbí, max. jeden dva prameny, ale celá hlava mi přijde šílená :). Každopádně kdy jindy se krepovat než v pubertě, že :mrgreen:. Se značkou zkušenosti nemám, měla jsem kdysi dávno nějakou kde se vyměňovaly ty nástavce a mohla jsem mít buď malé krepatění, velké krepatění nebo žehličku. Krepovala jsem se asi týden pak mě to přestalo bavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
20.11.12 14:24

No já to nosívala taky, po celé hlavě, to byl mazec :mrgreen:
vypadalo to přesně tak jak píše @Kallkapa

No a nedokážu si představit, že čtrnáctileté půjdu zakázat krepování vlasů :roll: ve čtrnácti by mi byl názor mojí mámy docela fuk. Připomíná mi to jak jsem se nesměla malovat a tak jsem se malovala tajně v buse a pak před příchodem domu sundavala řasenku z očí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
20.11.12 14:30

@Kallkapa - tak to je přesně to co vidí a líbí se jí to. Dcera také mluví o pár pramínkách přes ostatní rovné vlasy, kterými by účes jakoby obzvláštnila, zatím ne o celé hlavě.
@Žirafátko - beru to tak, že jí tento nápad nijak neohrožuje, tak nemám důvod jí to zakazovat. Až bude chtít tetování ve 14, tak to ví že má smůlu, na to by si musela ještě pár let počkat, doufám že tohle jí zatím dlouho napadat nebude. Skoro se nemaluje, i když zakázané to také nemá. Ale ta doba určitě přijde. Naštěstí zatím na názor mámy dcerunka zatím dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.11.12 14:31

http://kulmy.heureka.cz/…032/galerie/ A co něco takového? Já to nosívala taky na celé hlavě, ale to už je hoooodně let. Ale tehdy jsem byla hvězda :mrgreen: měl to málokdo a já měla vlasy až po zadek 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.11.12 14:34
@alanis píše:
http://kulmy.heureka.cz/…032/galerie/ A co něco takového? Já to nosívala taky na celé hlavě, ale to už je hoooodně let. Ale tehdy jsem byla hvězda :mrgreen: měl to málokdo a já měla vlasy až po zadek 8o

Ty jo na co je ten nástavec - ta kulma s těma spirálama? :think: Jinak se taky přimlouvám za toto, krepovat jí nebude bavit věčně, s tímto si pár let pohraje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
20.11.12 14:36

@alanis - to je přesně ta co jsme viděli v obchodech, dokonce když jsem sháněla po obchodech nějakou kde bude jenom krepovačka, tak jsem neviděla, všude mají buď tuto sadu, nebo samotnou kulmu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
20.11.12 15:44

@Žirafátko neber to zas tak vazne ;) .To,ze zakazu holce nicit si vlasy neznamena, ze si to jednou za cas nemuze udelat. Navic si nechaji obe holky vsechno vysvetlit, nejsou vzpurne, ani namachrovane, ze by to delaly za mymi zady.Jsem hodne tolerantni, ale vlasy proste ne. Nastesti ty krasky, co maji po zehleni, kulmovani, barveni totalne znicene vlasy holka denne vidi ve skole nekolik set a nastesti sama priznala, ze to je hrozne.
Ale kazdeho vec samozrejme, ja jen rekla svuj nazor, ze je proste skoda nicit zdrave vlasy, ktere maji byt ozdobou kazde holky/zeny.
Navic moje druha holka ma hodne vlnite vlasy a co by chtela??ROVNE!!Takze ta chce zase vlasy zehlit :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
20.11.12 15:48

@náhradní maminka aha, takze ty shanis jen krepovacku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
20.11.12 22:20

Nemusí to být jenom krepovačka, může to být i v sadě. A jak tu dávala @alanis odkaz na tu od Rowenty, tak tam je za opravdu velmi dobrou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
20.11.12 23:11

@náhradní maminka no co jsem projela, tak opravdu, ta od alanis je cenove super a hlavne ma vice moznosti.Kdyz nebude chtit dcera krepate, muze mit jine. A ten placaty nastavec je taky dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
10.1.16 18:46

Zdravím obnovuji diskuzi :) ráda bych tip na dobrou krepovačku svou první jsem měla klasickou od ETA a ta byla nic moc :nevim: ráda si dělám pár pramenů opravdu aby pořádně nakrepovala…ale další zkušenost nemám.
Díky předem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1