Elektrický citrusovač
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Elektric. citrusovač
AHoj, hledala jsem ve starych diskuzich, ale nenasla. Nemate nekdo zkusenosti s elektrickym citrusovacem? Planujeme ho koupit na VAnoce, ale znama me zrazuje, ze bez te pritlacne paky je to na nic (ze je to narocne pomeranc nebo grep na tom udrzet jen rukou). Mate nekdo citrusovac i s tou pakou za rozumnou cenu? JA nasla jeden kolem 1000Kc, jinak za 3tis a vic. Prosim o tipy.Diky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Citrusovac mám asi za 400 korun, zadné drama, nevím o jaké páce je rec, ale mám nastavec na pritlaceni pomerance či citronu, ale nepouzivam ho, proste pritlacim rukou. Nevím teda, v cem by mohl byt drazsi citrusovac lepsi, ale myslim si, ze bohate vystaci ten, co mám doma, za „par“ korun. A ze by to bylo narocne mi teda neprijde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já koupila citrusovač za 150 ve výprodeji loni
a žádnou páku tam taky nemám
a docela dobře se s ním pracovalo, ale už je hluboko v lince
co jsme koupili odšťavňovač, tak ho nepoužíváme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám citrusovač bez páky stejně jako holky psaly výše, je od Ety taky za cca 400 Kč a je super, protože pomeranče, ale i mandarinky mají po vytlačení úplně suchou kúru, citrus je lépe vymačkaný, než kdybych to dělala ručně na ručním odšťavňovači. Teď v zimě přichází jeho období, to je na kuchyňské lince a jede skoro pořád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit