Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, 1.10. Odlitame na dovolenou do Malie, máte někdo zkušenost s počasím začátkem října? Je to stále na koupání? Jsem z těch všech předpovědí nějaká nesva, tak mě zajímá osobní zkušenost. Děkuji
@Emm12345 píše:
Ahoj, 1.10. Odlitame na dovolenou do Malie, máte někdo zkušenost s počasím začátkem října? Je to stále na koupání? Jsem z těch všech předpovědí nějaká nesva, tak mě zajímá osobní zkušenost. Děkuji
A nestačila by jedna diskuse?? ![]()
Proč si na netu nenajdeš průměrné počasí v daném období a místě? Fakt není nutný zakládat kvuli tomu takových diskuzí. ![]()
@BonaDea Četla si co jsem psala?
chci slyšet od někoho, kdo tam byl, že. Byla si tam? Pokud ne, není nutný komentovat. ![]()
My byli v tomto období a na koupání už to nebylo, v mori jsme byli asi 1 a v bazénu 2 x a už byla fakt zima. Foukal studený vítr. Zalezi na počasí.
@toma0105
No super, a mě v noci nešel příspěvek přidat
ukazuje se mi jen tuten ![]()
@Emm12345 máš jich 5. Napiš adminovi ať ostatní smažou a jo my tam byli a byla mi tam zima a do moře jsem vlezla asi 2×. Ale třeba budete mít štěstí.
@Emm12345 Před deseti dny jsme se vrátili z Kefalonie, není to sice Kréta, ale mnohé jistě napoví. Měli jsme moře jako kafe, ale ke konci už začalo chladnou, poslední den už šlo vyloženě o podzimní moře. Na Kefalonii v oblasti, kde jsme byli, končí 30. září sezóna a zavírá se všude.
Dobré počasí může být ještě na Rhodosu a určitě je na Kypru. Kréta je nejlepší v červnu.
Takhle pozde jsem na Krete nikdy nebyla, ale na koupani to zcela urcite uz nebude. Leteli jsme pred mesicem, cili 1.9. a uz tehdy ot bylo na hrane. Je treba vedet, ze na podzim na Krete hooooodne fouka, ten vichr je fakt silny, studeny kdyz fici, tak se cloveku do more moc nechce a to ani tehdy, kdyz je 30plus, natoz kdyz teploty klesnou spis k hranici 20 stupnu.
Mimo to si myslim, ze to celkove asi neni dobra doba jezdit do Recka. Sezona je uz u konce, vetsina obchodu uz bude mit zavreno, nebo velmi probrane zbozi. Jako asi zalezi i na tom, co cloveku vyhovuje, protoze budeme mit fakt svaty klid, zadne masy turistu, ostrov spolu s mistnimi sami pro sebe. Ale necekej takovou tu klasiku na plazi, slunicko a teplo.
Jinak tedy nechapu tyto uvahy. To je neco, o co se clovek zajima PRED zaplacenim dovolene, ne 2 dny pred odletem.
Kamarád s rodinou byl na Krétě minulý týden a prý vedro, koupali se každý den.
Druzí známí s malými dětmi jsou teď a taky posílali fotky, jak se koupou.
My byli loni v půlce října s dětmi na Korfu a měli jsme taky vedro, koupali jsme se každý den v moři. Jen k večeru už bylo trochu chladněji.
A je teda pravda, že spoustu restauraci apod bylo už zavřeno, ale to nám nijak nevadilo
.