Krev na toaletním papíře u dítěte

727
22.12.23 20:27

Krev na papire u ditete

Ahoj. Muj 4 lety syn mel parkrat do roka trochu krve na toaletnim papire po stolici. Jen dneska me to trochu zneklidnilo protoze ji bylo vic a byl tam i takovy malinky jakoby vlasek tmavsi. Musim rict, ze to ma od minuleho leta kdy mel strasnou zacpu na dovolene. Od te doby to mel asi tak 4 krat, vzdy svetla barva a za 2 dny nic. Ptala jsem se Kameradek a ty taky pry obcas Maji Problem. Chtela jsem se zeptat u Dr ale od tr doby jsme byli mozna jednou a me to protoze uz dlouho nic nemel nenapadlo :( muj muz rika, ze prehanim, ze on ma obcas taky, ze je to pry proste cevka co praskne…
Kazdopadne jsem mu rekla, ze tentokrat zajdu k Dr a zeptam se, jen ted o vanocnich svatcich bych jedine musela na pohotovost a to je blbost myslim. Je uplne fit, az moc, jen si stezoval ze ho boli dupa, nestihli jsme dva dny okoupat a ma to tam dost zarudle. Jeste k tomu jedl posledni dny dost sladkeho, besidky ve skole a skolce a asi ani moc nepil.. takze si rikam, ze to snad bude jen z toho. Prosimvas, pro trochu klidu duse ted o svatcich, mate taky nekdo takove problemy a neni to nic zas tak neobvykleho?? Moc dekuji :kytka: krasne vanocni svatky vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.12.23 20:52

Tak jestli ho bolí zadek, a krev je červená, tak to bude mít pravděpodobný jen natržený od zácpy, asi bych zašla do lékárny pro nějakou mastičku (infadolan) a pořádně bych mu zadek omejvala. Chce to hodně tekutin a vlákniny. Mým dětem se to taky stalo, pamatujiu si že ještě byly miminka a krev byla v plínce a vždycky mě to vyděsilo, ale nic to nebylo.

• Citovat
  • Upravit
8531
22.12.23 21:28
@gusica píše:
Ahoj. Muj 4 lety syn mel parkrat do roka trochu krve na toaletnim papire po stolici. Jen dneska me to trochu zneklidnilo protoze ji bylo vic a byl tam i takovy malinky jakoby vlasek tmavsi. Musim rict, ze to ma od minuleho leta kdy mel strasnou zacpu na dovolene. Od te doby to mel asi tak 4 krat, vzdy svetla barva a za 2 dny nic. Ptala jsem se Kameradek a ty taky pry obcas Maji Problem. Chtela jsem se zeptat u Dr ale od tr doby jsme byli mozna jednou a me to protoze uz dlouho nic nemel nenapadlo :( muj muz rika, ze prehanim, ze on ma obcas taky, ze je to pry proste cevka co praskne…
Kazdopadne jsem mu rekla, ze tentokrat zajdu k Dr a zeptam se, jen ted o vanocnich svatcich bych jedine musela na pohotovost a to je blbost myslim. Je uplne fit, az moc, jen si stezoval ze ho boli dupa, nestihli jsme dva dny okoupat a ma to tam dost zarudle. Jeste k tomu jedl posledni dny dost sladkeho, besidky ve skole a skolce a asi ani moc nepil.. takze si rikam, ze to snad bude jen z toho. Prosimvas, pro trochu klidu duse ted o svatcich, mate taky nekdo takove problemy a neni to nic zas tak neobvykleho?? Moc dekuji :kytka: krasne vanocni svatky vsem

Hlavně ať dostatečně pije, omezit sladké, přidat vlákninu. Zadek poradně umývat (úplně nerozumím proč jste nestíhali dva dny umývat) a natřít krémem, ať to nemá zarudlé. Na pohotovost bych s tím určitě nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.24 20:00

Přidám se s dotazem - poslední týdny pozoruju trošičku krve na toaletním papíře když utřu syna (necelé 3r). Ale zácpu nemá, kaká bez problémů 2-3× denně, nijak si nestěžuje.
Vlákniny má hodně, sladké nejí, jak pije uplně nedokážu posoudit.

Je mi jasné, že je to nějaká žilka, ale nějak to ne a ne přejít.

• Citovat
  • Upravit
727
4.1.24 21:23
@Anonymní píše:
Přidám se s dotazem - poslední týdny pozoruju trošičku krve na toaletním papíře když utřu syna (necelé 3r). Ale zácpu nemá, kaká bez problémů 2-3× denně, nijak si nestěžuje.
Vlákniny má hodně, sladké nejí, jak pije uplně nedokážu posoudit.Je mi jasné, že je to nějaká žilka, ale nějak to ne a ne přejít.

Ahoj, ja to ted preventivne mazu kazdy vecer kremem a pomaha to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí