Holky prosím o radu jsem 12tt, už od pondělí mám průjmovou stolici s hlenem(pardon za ten popis ) Chodím víckrát na velkou, normálně 1×denně teď tak 3× 4×, žádný drámo, ale vždy to bolí jak u klasicky průjmu, jinak nic…Ale dnes jsem objevila na papíru i krev, už ráno, ale blbka jsem si myslela, že to je meloun, kterej jsem večer stalčila že…ale teď jsem si to prohlédla lépe a je to fakt krev(teď už byla tmavší) Na hemeroidy netrpím, nikdy jsem to neměla, tak nevím, mudra už tam není, jestli jít na pohotovost nebo vydržet do pondělí…Vím, že nikdo z vás nemá kouli a do… my taky nikdo nevidí , ale nikdy jsem se s tím nesetkala, tak nevím, jestli je to „běžné“(spousta holek píše, že na průjmy v těhu trpí) nebo raději zajít na pohotovost( musím kdyžtak obstarat hlídání pro tři kousky )
Holky prosím o radu jsem 12tt, už od pondělí mám průjmovou stolici s hlenem(pardon za ten popis
) Chodím víckrát na velkou, normálně 1×denně teď tak 3× 4×, žádný drámo, ale vždy to bolí jak u klasicky průjmu, jinak nic…Ale dnes jsem objevila na papíru i krev, už ráno, ale blbka
jsem si myslela, že to je meloun, kterej jsem večer stalčila že…ale teď jsem si to prohlédla lépe a je to fakt krev(teď už byla tmavší)
Na hemeroidy netrpím, nikdy jsem to neměla, tak nevím, mudra už tam není, jestli jít na pohotovost nebo vydržet do pondělí…Vím, že nikdo z vás nemá kouli a do… my taky nikdo nevidí
, ale nikdy jsem se s tím nesetkala, tak nevím, jestli je to „běžné“(spousta holek píše, že na průjmy v těhu trpí) nebo raději zajít na pohotovost( musím kdyžtak obstarat hlídání pro tři kousky
)