Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj tehulk,
chci se zeptat, zda jste se nektera nesetkala s nechuti k jidlu. Jsem v 35+1tt a uz tyden jim ja vrabec… za cely den kdyz snim jogurt nebo nejake ovoce tak je to hodne… a to mi je pokazde hned po snezeni spatne
ze uz se asi i podvědomě vyhybam jidlu ![]()
Setkala jsme se a tím nektera?
Ahoj! Taky jsem dneska 35+1
ja jim jak vrabec skoro cely tehotenstvi. Prvnich 5 mesicu jsem peozvracela a ted se nejak nemuzu donutit jist normalni porce..a kor ted v tech vedrech nemam uz vubec na jidlo chut…zatim jsem pribrala z 52kg jen 9kg..ale malymu se v brisku dari, velikostne je akorat, tak si asi vzal co potreboval ode me ![]()
@Veroniiikaaa rodila jsem loni v srpnu a cervenec jsem jedla prakticky jen jogurty a ovoce … Ani normalne se cloveku nechce jist v tom vedru, nayoz kdyz se ti blizi tehotenstvi ke konci… Pokud ti neni zle tak bych to neresila, dite hlady neumre.
Ahoj, ja poslední týdny taky jedla blbě a dokonce i zvracela, což mě třeba na začátku těhotenství netrapilo. Někdy jsme ráno trochu posnidala a pak večer sklenici mlíka. Prostě jsem neměla vůbec hlad a chuť. Trochu pomáhalo jít ven a něco sníst venku -prostě si to na čerstvým vzduchu koupit. Ale celkově to bylo na prd. Ke konci těhotenství poslední dva týdny jsem byla děsně nervni a skoro nespala. Jedna dietolozka mi pak řekla, že to mohl být důsledek toho nejedeni - že se tělo stále drželo ve stavu akce - abych sla něco ulovit. Tím tě nechci desit, spíš kdybys měla pak podobný stavy, tak se to pak po porodu spraví. Jakmile jsem porodila, jedla jsem zas normálně. Drž se a hez cokoli na co máš aspoň malou chuť.
Ahoj, já měla ke konci těhotenství strašné nechutenství, do jídla jsem se musela nutit, něco jsem ani nezvládla pozřít
Otevřela jsem lednici, protože měl být čas jídla (ne proto, že jsem měla hlad) a nejraději bych ji zase hned zavřela a odešla. Hrozné stavy, chápu, znám z vlastní zkušenosti.
Po porodu se chuť na jídlo vrátila a to mrcha pořádná - otevřu ledničku a nevím, co bych dřív snědla
Miminko se mi narodilo zdravé a doktor taky tvrdil, že vše je OK. Tak se drž!!!
Ahojky, já jsem sice „teprve“ 28+3tt ale taky když sním velký bílý jogurt a nějaké ovoce tak mám dost. Je to tím vedrem, do sebe prostě nic nedostanu.
Zhubla jsem od začátku 5 kilo ale Dr. říkal že malá si „bere“ to co potřebuje a je vše ok, takže bych byla v klidu. ![]()
Mam to podobne, nektere dny je to lepsi, ale velke porce nepripadaji v uvahu. Jak se najim tak je mi spatne, dopo to jeste jde ale po obede a k veceru cim dal horsi. Ted uz by snad melo spadnout bricho dolu tak cekam zlepseni a i to ochlazeni doufam pomuze. Ten spanek je taky ovlivneny dneska od pulnoci do 4 to je uspech ![]()
@VikiRiki jee to je dobre ze jsme stejne
u mě to bylo podobne,prvni mesice zvraceni pak se to ustalilo a ted nechut. Ale i mala nam roste jak ma a nestrada… ja jsem ted 10kg nahoru a za posledniesic se to prave zastavilo a to me každý rikal ze priberu nejvic.
Ale jak pisete vsechny tak tk bude asi i hodne tim pocasim ![]()
@alilauter taky dobre vedet, a ze na to ta dietolozka prisla, a hlavne super ze se to pak spravilo
Ja spim spatne, ale tim ze musim furt curat a pak me hodne budi kopance od male ![]()
Holky dekuji za reakce a drzim i Vam palecky at to zvladnete ![]()