35. týden těhotenství a nechuť k jídlu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
425
21.6.18 22:03

35 tt a nechuť k jidlu

Ahoj tehulk,
chci se zeptat, zda jste se nektera nesetkala s nechuti k jidlu. Jsem v 35+1tt a uz tyden jim ja vrabec… za cely den kdyz snim jogurt nebo nejake ovoce tak je to hodne… a to mi je pokazde hned po snezeni spatne :( ze uz se asi i podvědomě vyhybam jidlu :roll:
Setkala jsme se a tím nektera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
310
21.6.18 22:11

Ahoj! Taky jsem dneska 35+1 :palec: ja jim jak vrabec skoro cely tehotenstvi. Prvnich 5 mesicu jsem peozvracela a ted se nejak nemuzu donutit jist normalni porce..a kor ted v tech vedrech nemam uz vubec na jidlo chut…zatim jsem pribrala z 52kg jen 9kg..ale malymu se v brisku dari, velikostne je akorat, tak si asi vzal co potreboval ode me :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
21.6.18 22:15

@Veroniiikaaa rodila jsem loni v srpnu a cervenec jsem jedla prakticky jen jogurty a ovoce … Ani normalne se cloveku nechce jist v tom vedru, nayoz kdyz se ti blizi tehotenstvi ke konci… Pokud ti neni zle tak bych to neresila, dite hlady neumre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
21.6.18 22:18

Ahoj, ja poslední týdny taky jedla blbě a dokonce i zvracela, což mě třeba na začátku těhotenství netrapilo. Někdy jsme ráno trochu posnidala a pak večer sklenici mlíka. Prostě jsem neměla vůbec hlad a chuť. Trochu pomáhalo jít ven a něco sníst venku -prostě si to na čerstvým vzduchu koupit. Ale celkově to bylo na prd. Ke konci těhotenství poslední dva týdny jsem byla děsně nervni a skoro nespala. Jedna dietolozka mi pak řekla, že to mohl být důsledek toho nejedeni - že se tělo stále drželo ve stavu akce - abych sla něco ulovit. Tím tě nechci desit, spíš kdybys měla pak podobný stavy, tak se to pak po porodu spraví. Jakmile jsem porodila, jedla jsem zas normálně. Drž se a hez cokoli na co máš aspoň malou chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.6.18 22:18

Ahoj, já měla ke konci těhotenství strašné nechutenství, do jídla jsem se musela nutit, něco jsem ani nezvládla pozřít :zed: Otevřela jsem lednici, protože měl být čas jídla (ne proto, že jsem měla hlad) a nejraději bych ji zase hned zavřela a odešla. Hrozné stavy, chápu, znám z vlastní zkušenosti.
Po porodu se chuť na jídlo vrátila a to mrcha pořádná - otevřu ledničku a nevím, co bych dřív snědla ;) Miminko se mi narodilo zdravé a doktor taky tvrdil, že vše je OK. Tak se drž!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.6.18 22:36

Ahojky, já jsem sice „teprve“ 28+3tt ale taky když sním velký bílý jogurt a nějaké ovoce tak mám dost. Je to tím vedrem, do sebe prostě nic nedostanu.
Zhubla jsem od začátku 5 kilo ale Dr. říkal že malá si „bere“ to co potřebuje a je vše ok, takže bych byla v klidu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.18 00:20

taky sem málo jedla +teď vedro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
22.6.18 05:04

Mam to podobne, nektere dny je to lepsi, ale velke porce nepripadaji v uvahu. Jak se najim tak je mi spatne, dopo to jeste jde ale po obede a k veceru cim dal horsi. Ted uz by snad melo spadnout bricho dolu tak cekam zlepseni a i to ochlazeni doufam pomuze. Ten spanek je taky ovlivneny dneska od pulnoci do 4 to je uspech :-(

• Citovat
  • Upravit
425
22.6.18 06:44

@VikiRiki jee to je dobre ze jsme stejne :) u mě to bylo podobne,prvni mesice zvraceni pak se to ustalilo a ted nechut. Ale i mala nam roste jak ma a nestrada… ja jsem ted 10kg nahoru a za posledniesic se to prave zastavilo a to me každý rikal ze priberu nejvic.
Ale jak pisete vsechny tak tk bude asi i hodne tim pocasim ;)
@alilauter taky dobre vedet, a ze na to ta dietolozka prisla, a hlavne super ze se to pak spravilo ;) Ja spim spatne, ale tim ze musim furt curat a pak me hodne budi kopance od male :mrgreen:
Holky dekuji za reakce a drzim i Vam palecky at to zvladnete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky