Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky..
Já vím, ze podobná témata tu byla probirana, ale potřebovala bych od vás utěšit nebo uklidnit.
Dnes jsem byla na vyšetření, jsem 7+2 a plod je bez srdeční akce. Za dva dny mám přijít na kontrolu a když bude velikost a srdce bez změny, čeká mě revize. Jak jste to měly vy a je tu šance, ze se akce ještě ukáže? ![]()
7+2 je určeno podle velikosti plodu, nebo podle termínu poslední MS?
@Avu píše:
7+2 je určeno podle velikosti plodu, nebo podle termínu poslední MS?
Podle velikosti plodu..
@Jajule27 my srdíčko neměli ještě 7+0. Na další kontrole za dva týdny 9+0 srdíčko tlouklo. ❤️ Přeju, ať se brzo dočkáte.
Ja tedy taky nemela srdicko jeste 6+5 dle utz. Takze bych jeste neplasila. 8+0 uz asi by byt melo, za dva dny tam bude… uvidis… Urcite dej vedet, jak jsi dopadla …
Já mela 6+6srdecni akci dle utz protože MS jsem mela nepravidelnou. Těžko rict ![]()
A podle ms vychází jak staré? Držím pěsti, ať je vše při další konzrole v pořádku ![]()
V tuto chvíli to bude buď a nebo. Počkej dva dny, držím palce aby se objevilo ![]()
Podle MS jsem byla 6+5tt a srdeční akce nebyla pak na kontrole v 8+1tt (plod odpovídal 7+6tt) už srdíčko bylo
držím palce ![]()
Podle MS bych měla byt 8+4, ale prý mám těhotenství mladší..tak snad to dobře dopadne..
Ty Jo, moc drzim palce. 8+4 je dost. Nedivim se, ze z toho mas nervy.