Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, dneska jsem 25+2 a na záchodě jsem zjistila, že mírně špiním. Strašně jsem se vylekala, zpanikařila a obrečela to. Nakonec jsem celá vystreslá dorazila do nemocnice, jelikož u nás na gyndě je ve středu jenom sestra, tam mě zkoukli, nikde nic nenašli, čípek i placenta ok, malej aktivní, připadala jsem si tam jak simulant pomalu. Měly jste to některá taky tak? Čím by to mohlo být? Jsem ráda, že vypadá všechno dobře, ale děsí mě, že nevím příčinu.
A neměla jsi pohl.styk ?
já to tak asi 2× měla. Jinak, když nic nenašli, tak to bude dobré. ![]()
Často nezjistí příčinu, buď v klidu
Já jsem špinila celý 1.trimestr, občas i v druhém a nikdy nic nezjistili.
Je to poměrně časté, já na to brala snad detralex, v těhotenství jsou prostě ty žilní stěny víc namáhané a často rupne nějaká žilka. Drobného špinění bych se nebála. ![]()
Je to bezne, ale vzdycky bych jela. Co si kdo bude myslet, na to kasli, radsi mit jistotu ![]()
Holky, jsem ve 24. tt a dneska jsem na toaleťáku měla po utření trošku lehce růžového řídkého výtoku (kapička). Bylo to jednorázově asi v 6 ráno, od té doby nic. Včera jsme se s manželem trochu víc mazlili, ale uvnitř nebyl. Kontrolu mám v pondělí. Mám radši sjet odpoledne do nemocnice nebo to bude OK? Jsem teď doma s dcerou s neštovicema, tak se dopoledne k doktorovi nedostanu…
Já bych neplašila
já volala do porodnice ve 25tt že se u mě spustila jasně červená krev tak na jednu intimku a pak už nic, a řekli mi že mám přijet jen kdyby to pokračovalo. No stejně jsem radši jela a a říkali, že to byla jen nějaká prasklá cévka, jak je to vše prokrvené. Teď jsem 38tt a vše v pohodě ![]()
Záleží na tobě, vždycky můžeš vyrazit na pohotovost, kdyby se ti něco nezdálo. Aee osobně si myslím, že i když nebyl manžel vevnitř, tak jsi se vzrušila a o to víc prokrvila…mohla prasknout nějaké cévka…průšvih je jasná čistá krev… Tohle ani nemusela být krev, ale nějaký výtok? Sleduj se, zkus víc odpočívat, polehávat…
Taky jsem spinila v druhem trimestru, ale já měla teda malém infarkt, takže jsem jela na gyndu a měla jsem infekci u čípku a dostala jsem cipky na zavádění… taky jsem pak už nespinila… jen jednorázově, ale asi víc než ty…