Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám takový problém.
Začala jsem brát novou antikoncepci Mercilon, po prvním platíčku se menstruace dostavila celkově slabší než u minulé HA a trvala jen 3-4 dny. Jsem v druhém platíčku a vysazuji příští středu (27.6.) ale tohle úterý (19.6.) jsem lehce špinila, den potom to zmizelo a dnes 21.6. Jsem to dostala zdá se úplně. Bylo mi celý den špatně jak to podobně bývá před menstruací, ale nezapomněla jsem ani na jednu tabletku, všechny beru každý den ve stejnou dobu. Nevíte, čím by to mohlo být? A mám přerušit platíčko nebo ho normálně dobrat?
@zuzanka1234 Normálně to dober, není to nic divného, kor u nové HA…
@j.a.n.i1 píše:
@zuzanka1234 Normálně to dober, není to nic divného, kor u nové HA…
Ještě by nebylo na škodu zmínit, že v tom prvním platíčku jsem si zapomněla vzít tabletku ve třetím týdnu, vzala jsem si po 24h 2 naráz a zrovna ten den kdy jsem si nevzala se do mě přítel udělal… potom jsem ty asi poslední 4 dobrala a mestruace se dostavila, jak jsem psala. Nemůže to na to mít vliv? ![]()
Platicko dober jak mas. Uvidis jak to bude dal. Je dost mozny ze je pro tebe nevhodna a budes muset zmenit znacku. To ze jsi v minulem cyklu vynechala jednu tabletu s tim nema co delat, dle me ![]()
@hapolda píše:
Platicko dober jak mas. Uvidis jak to bude dal. Je dost mozny ze je pro tebe nevhodna a budes muset zmenit znacku. To ze jsi v minulem cyklu vynechala jednu tabletu s tim nema co delat, dle me
Ja jsem prave nedavno menila skrz to, ze mi po ni zacalo byt po pul roce spatne
prave ze jestli bych nemohla byt v tom
proto zahrnuji i zapomenutou tabletku