Krev při sexu

794
7.10.12 14:42

Krev při sexu

Ahoj holky, dneska jsem se docela vyděsila, když jsem zjistila, že jsem včera v noci po sexu trochu krvácela. Nikdy se mi to nestalo a jsem z toho trochu vedle. Gynekolog ordinuje až ve čtvrtek, takže si určitě zajdu. Ale mám z toho bobky :(
Nevíte, jestli se to prostě stává nebo je to něco vážnějšího? Je pravda, že to bylo trošku divočejší, ale nic co by bylo nepříjemné, natož bolelo :think: :think: :think:
Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
7.10.12 14:46

Nikam bych nešla, možná praskla nějaká cévka, možná ses trochu „odřela“…
Samozřejmě pokud už by žádné jiné potíže nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
7.10.12 14:49

@Pipet Žádné jiné potíže už nebyly, jen mě to vyděsilo. A manžel mě vystresoval ještě víc, protože jako doktor za vším vidí minimálně ebolu.
Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.10.12 14:55

A nemáš dostat teď někdy MS? Mi se to párkrát stalo pár dní před MS.
Asi jste moc řádili :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.10.12 14:55

Jako jestli se bojíš, tak na gyndu zajdi… ale nemyslím, že by to „něco“ bylo.
Mi se třeba stává, že když mám pár dní do MS, tak sexem se to nějak „pošťouchá“ :oops: a třeba zašpiním ale MS přijde až pak v termínu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.10.12 14:56

No, neprijde mi to jako duvod k navsteve lekare… jedine, ze by jsi fakt krvacela… ale takove spineni muze byt proste z toho, ze ti rupla cevka… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6101
7.10.12 15:10

Ahojda, mě se to stalo taky, nejdříve jsem nezvykla špinila mimo cyklus a potom už jsem krvácela po sexu, to jsem asi 2× dokonce musela v noci povlíkat a tak jsem šla na gyndu, můj super doktor mi řekla, že je to vřídek na čípku, který se neodstraňuje a nemám to řešit…fajn, šla jsem domů…bohužel to neustávalo, krev byla stále všude, a to fakt asi nebylo normálnía doktor mi řekl opět to samí a ještě dodal, že když budu krvácet, mám si vzít intimku, tím mě dorazil a řekla jsem si, že tam jsem byla naposled…objednala jsem se k jinému doktorovi a ten hned na první „podívání“ vyvalil oči a řekl, že tam mám nepřehlédnutelnej zánět jako kráva, hned nasadil 2 antibiotika a o doktorovi s intimkou si myslel své…teď už je vše v pořádku, Pokud to u tebe bude přetrvávat, zajdi si tam raději, ale na poprvé bych to neřešila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
7.10.12 15:11

Když je to jednorázově, neřeší se to. Může to být fakt třeba nějaké drobné poranění při vášnivém sexu. Ale kdyby se to opakovalo, zajdi, za to nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
7.10.12 15:40

Pokud to bylo poprvé a nebude se opakovat, tak bych neřešila - mohla prasknout nějaká cévka. Ale pokud by se to opakovalo, chtělo by zkontrolovat čípek - někdy to může být od změn na něm a vyloučit zánět v pochvě - pak je čípak taky citlivější a kontaktně krvácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
7.10.12 20:23

Ahoj, zatím bych se neděsila, ale pokud by se to opakovalo, zašla bych na gyndu. Stávalo se mi to taky a to hlavně uprostřed cyklu, při ovulaci a to nejen po sexu. raději jsem byla na gyndě, dělal i uz, ale vždy mě jen uklidnil, že to je normální právě při té ovulaci. Takže zatím žádnou paniku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
8.10.12 20:57

Holky, díky moc, že jste mě uklidnily. Právě že to bylo jednorázově během sexu, po něm už nic, takže to bude asi ta cévka.
Nicméně, pokud by se to opakovalo, tak samozřejmě budu utíkat k doktorovi.
Děkuji!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.7.15 16:45

Pomoc!!

Holky, poraďte mi prosím :( Minulý týden jsem měla asi po půl roce sex, tudíž panna už nejsem, neskutečně jsem krvácela, až mi bylo trapně, no a dneska zase:/ A zase hodně, je mi fakt trapně..:( Krev má normální barvu jako při například říznutí.. Co s tím? :/ Měla jste to některá podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.15 16:51

Přiznám že bych to viděla bud na nějaký vřídek nebo zánet. zašla bych na gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
28.7.15 16:53

Chodite na stery z cipku? PAP smear se to jmenuje, nebo se tomu rika taky cytologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.7.15 16:56

Bude mi 17 za měsíc a na gn jsem ještě nebyla, mám v plánu tak zajít po menstruaci, jelikož mívám silný křeče a zvracím při menstruaci:) tak si o tom musím s gynekologem nějak promluvit. Ale tohohle jsem fakt mega zouffalá:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria