3 týdny menstruace

6939
6.10.12 21:51

3 týdny menstruace

Dobrý večer všem!
Jsem 15měsíců po porodu prvního dítěte. Před otěhotněním jsem brala Cerazette, po 6ti nedělí taky. Před měsícem a 2mi týdny jsem ho vysadila, dr. mi předepsal Mercilon. Skoro 3týdny jsem čekala na menstruaci(první od porodu), pak začala s Mercilonem, ale od té doby stále krvácím. Už ne tak silně, ale stále červenou krví cca na 3 střední vložky denně. A do toho mě bolí břicho..Dělala jsem si i těhotenský test, je negativní.
Je mi jasný, že musim v pondělí zavolat na gyndu, ale chci se zeptat, zda některá nevíte co mě čeká..

Děkuji a hezký víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12921
6.10.12 22:32

@Bisu A nekojíš náhodou ještě nebo si nedávno nepřestala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
6.10.12 22:47

@Bisu Já dostala po porodu menstruaci hned po šestinedělí a hned trvala taky tři týdny. Možná i dýl, tak jsem šla na gyndu a zpravily mi to jenom tabletky :) Za to mojí kamarádce (ale ještě bezdětné) se to stalo taky, jenomže jí to netrvalo 3 týdny, ale asi 3 měsíce. Žádné prášky ji nezabíraly, tak musela chodit na nějaké injekce a pak to zkončilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
6.10.12 22:51

Mě doktor řekl, když jsem mu řekla, že už to mam měsíc, že to je v pořádku, že kojim pak se to prý srovná až přestanu kojit. Já jsem se ho ptala ještě na to, jak dlouho to ještě muže trvat a on řikal, že klidně to mužu mít furt do konce kojení a pak ještě další měsíc. TO jsem se lekla naštestí jsem to měla jenom měsíc v kuse a pak 3 měsíce klid a pak zase měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
7.10.12 09:46

@Hesovi Budu muset k dr. taky, silnou vůlí to asi nezastavim :D Ale uklidnila jsi mě, že na to něco existuje.

@annaei Nekojim už vic jak půl roku. Vim, že mám menzes prvně po skoro dvou letech, ale přece to nebude i s úroky :nevim:

Díky!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
7.10.12 10:11

@Bisu Tak já to bohužel mam i víc s jak uroky a hrozne mi to vadí za ten měsíc, co jsem to měla jsem z toho byla už hodně neštastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
7.10.12 11:12

@annaei a tobě ty prášky ani nenabídl?? Já to totiž taky měla jak jsem kojila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
7.10.12 11:41

@Hesovi Ne měřekl, že se to přirozeně spraví to jsem to měla 3 týdny. Prý během kojení je to normální. Ted jak jsem to měla měsíc tak už jsem k němu chtěla jít at mi nějak pomůže a nakonec než jsem tam došla tak už to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
7.10.12 12:34

@annaei aha, tak aspoň, že tak :) Možná, že mám středověkého doktora :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
7.10.12 20:39

Ahoj, když jsem dostala první menstruaci po porodu, bylo malé 9.měsíců, už jsem teda nekojila. Menstruace trvala už 14 dní, byla hodně silná a neslábla, musela jsem na výškrab hodně narostlé sliznice, prý by se nezastavila ani léky. Byla jsem chudokrevná a tak mi napsal i železo. Krvácet jsem přestala asi druhý den po zákroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí