Dole mám něco jinak

Anonymní
5.10.12 14:10

Dole mám něco jinak...

Holky prosím obracím se s takovým dotazem, a prosím adminy o anonymnost.
Jsem asi 3 roky po porodu, měla jsem špatné zavinování dělohy, chodila jsem na injekce a v pohodě. Ale poslední půlrok mám pocit, že tam dole, uvnitř na začátku pochvy nemám vše jak předtím…je mi jasné poporodní změny a tak. Ale prostě mám tlaky a i když chodím mám pocit, že mezi nohama něco mám. Byla jsem u DR, a ty mi řekla, že je vše v pořádku. Teď mám ještě jakoby posunutou doleva asi přední poševní stěnu, či jak to nazvat. Mohu Vás poprosit, pokud si zavedete prst do pochvy, máte na přední straně, jakoby ven od těla také takový oblouk, či větší kuličku nebo jak to nazvat? To je děloha?? A v kterých místech ji máte? Já ji mám skoro u vchodu u pochvy. Jedná se mi o to, zda to není povislá děloha nebo tak…na horší se neopovažuju myslet.Dost mi to vadí… Moc děkuji a poprosít o jakoukoli anonymní či ne odpověď. Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
5.10.12 14:17

Jako děložní čípek myslíš? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalusa
5.10.12 14:34

Neměla jsi tam šití? mě se udělala po první porodu v šití cysta, prý se to stává, zjistili mi to až u druhého porodu. Gynekolog to ani nemusí poznat, když se na to nezaměří. To by i odpovídalo tomu tvaru co popisuješ, ale nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2331
5.10.12 14:40

Může jít o prolaps dělohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.12 14:42

Kamčo možná je to on, ale pokud je to on, je jakoby na přední straně břišní??? A to si na něj v pohodě sáhnu?? Sice jsem googlila, ale obrázky mi to nevyhodilo… :-) :-)
Cystu tam prý nemám.
A prosím pokud mi dělal sono tak by asi nějaký nádor viděl ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
4466
5.10.12 14:42

Chm něco takovýho tam mám (ale mám zrovna ruce od mletýho masa, tak nezjišťuji aktual stav 8) )…ani nevim, že je to špatně. Gyndař nic neříkal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.12 14:43

Žirafátko a ty jsi podle metru těhu, takže ti ten čípek klesá, že by to byl sakra on??

• Citovat
  • Upravit
8651
5.10.12 14:45

Dle popisu bych tipovala prolaps močového měchýře – http://www.incoforum.cz/zpravodaj14.php?x=14. Vpodstatě se jedná o bouli na přední stěně pochvy, mělo by se to měnit podle toho, jak je plný moč. měchýř. Pokud bys byla u dr. vyčůraná, nemusel by nic poznat.

Příspěvek upraven 05.10.12 v 14:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
5.10.12 14:45

Tak čípek přece poznáš? ten je přece jinej a je „vzadu“…jasně, že někomu klesne a stává se, že i leze ven.

Já myslela opravdu vnitřní tkáň, nahoře pod stydkou kostí. Ne čípek.

Najdi si fotku čípku na netu a porovnej podle pohmatu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.12 14:47

Tak ten močový měchýř mě nenapadl, a je fakt, že jsem začala i běhat co hoďku na malou. Holky, tak kam s tím jít, když gynda je přesvědčená, že je to v pohodě a mě to prostě vadí, že tam něco cítím, jako byste tam měli pořád nacucnutý tampon.

• Citovat
  • Upravit
8651
5.10.12 14:49
@Anonymní píše:
Tak ten močový měchýř mě nenapadl, a je fakt, že jsem začala i běhat co hoďku na malou. Holky, tak kam s tím jít, když gynda je přesvědčená, že je to v pohodě a mě to prostě vadí, že tam něco cítím, jako byste tam měli pořád nacucnutý tampon.

Jdi na gyndu když se ti bude chtít čůrat (= plný měchýř), popř. jdi na urogynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalusa

Dobrej gynekolog by tam nádor určitě poznal, musíme se smířit s tím, že to tam dole už nikdy nebude co bývalo.
Jo a ještě k té cystě, tu můj gynekolog neviděl, protože byla schovaná v tom šití, odstranili mi ji až u druhého porodu

• Citovat
  • Upravit
2331

Tak jiná gynda..tohle jsem mívala během MS a vím že to jsou povolené svaly v okolí dělohy atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
5.10.12 14:53
@dalusa píše:
Dobrej gynekolog by tam nádor určitě poznal, musíme se smířit s tím, že to tam dole už nikdy nebude co bývalo.
Jo a ještě k té cystě, tu můj gynekolog neviděl, protože byla schovaná v tom šití, odstranili mi ji až u druhého porodu

Jasně, že to nebude, jak bývalo, ale to neznamená, že musíme snášet řešitelné potíže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalusa
5.10.12 15:11
@ivuska.h píše:
Jasně, že to nebude, jak bývalo, ale to neznamená, že musíme snášet řešitelné potíže…

takhle jsem to určitě nemyslela, ani jsem to nechtěla zlehčovat, jen jsem tím chtěla říct, že to nemusí být vždy to nejhorší, co člověka napadne
A už vůbec jsem nenaznačila aby to neřešila

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí