Objednání na konizaci

559
2.10.12 12:21

objednání na konizaci

Ahoj, chtěla bych poprosit o vaše zkušenosti s objednáním na konizaci. Včera jsem dostala od mé dr. doporučení ke konizaci (nález ASC-H, nelze vyloučit Hsil), a dnes jsem si volala do nemocnice na objednání. Bohužel v Plzni mají dlouhé objednací lhůty a jsem objednaná na předvyšetření před konizací (nevím jestli mi nebudou dělat biopsii) až na 1.11. Prý se nemam bát, že mi se mi to nějak rapidně zhoršilo, ale já mam stejně obavy. Vůbec nevim, kdy mě pak objednají přímo na tu konizaci. Je tu někdo, kdo musel čekat stejně dlouho jako já? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
684
2.10.12 13:14

No to je uplne normalni. To se nezhorsi za mesic…
Byt tebou bych ale sla do COP, protoze mas minimalni zmeny. Me s tim, co mas ty pouze sledovali 3 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
2.10.12 13:53

No male zmeny jsem mela pred rokem (ASCUS), na jare uz jsem mela Lsil a ted Asc-H/Hsil. Pry uz tam mam docela tezky zmeny, proto me doktorka poslala na tu LEEP konizaci. Zhorsovalo se mi to kazdy pulrok, proto se bojim, ze za mesic nebo dva uz to bude hodne vazny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.12 14:00

To nejsou vazne zmeny! Vazne je CIN 3.
Ty mas Hsil, pak je CIN 1, CIN 2, CIN 3. Zybtecne se stresujes

Doktorka ma pravdu, je to casu dost. Za mesic ani za 2 se to nezhorsi. Hlavne nekur, koureni je hodne rizikový.

• Citovat
  • Upravit
5468
2.10.12 14:04

Já měla někdy ve 22 letech CIN2, měla jsem zajištěný pobyt v zahraničí, na konizaci jsem šla až po návratu, tj. víc než půl roce… Pak jsem ještě dvakrát měla CIN3, pokaždé opět konizace, a nakonec mě vyřadili z evidence na cytologii, chodím už jen normálně na gyndu. Po třetí konizaci jsem normálně otěhotněla, pořád je všechno v pořádku :)

Takže stresovat se tím, jestli tě vezmou na konizaci teď nebo za měsíc až dva, je opravdu zbytečné :hug:

Mmch, bydlela jsem v Plzni, měla mě na starosti dr. Šubrtová, zlatá ženská a profík :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
2.10.12 14:32

Tak jsem se alespon trochu uklidnila, diky :)) Myslela jsem ze Hsil a tak je cytologicky nalez a to CIN1,2… je nalez z biopsie, kterou mi ale jeste nedelali. O dr. Subrtove jsem slysela, ze je profik, ja ale nevim kdo tam bude, strida se tam vic doktoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí