Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, asi ti moc neporadim, ale mam téměř to samé, jen já si další miminko dovolit nemůžu, a nekrvácela jsem ani trošku, testy negativní, příznaky žádné, jen se mi točí hlava, celkem často. Horká vana mi nepomohla.. Tak asi na gynekologii ![]()
@kissi Jo ja bohužel test nega ://.ale ms přišla déle a ješte na dva dny nevim co se děje. U tebe to vypadá na slibně, já take nemam přiznaky, jen je dicne že když ms dicky dorazila tak před ms jsem měla všechny těhu přiznaky a ted nic
![]()
@Anonymní píše:
@Nina Filipi To bylo na tu kratkou ms?
ano, byla krátká a ani jsem pořádně nekrvácela, jen velice spoře, aby se „neřeklo“
Tipla bych si to na těhotenství, s tím že k oplodnění došlo později než v půlce cyklu a opožděná MS mohla být v podstatě hnízdění. Taky jsem to totiž právě tak měla. A test jsem si dělala až po té MS neMS a byl pozitivní.
Prosím vás máte nekdo zkušenost? Nevím co se děje
chtěla bych mimiska, cyklu mám 28 dní. Tento měsic jsem ms dostala o tyden déle před tím jsem velmi slabě špinila, a ms se dostavila jen na dva dny! a nic!!Tak že jsem ms dostala opožděne a ješte tak kratkou, žadne bolesti ani přiznaky nemam.jen strašně ospala. Zkoušla jsem horkou vanu aby se ms rozjela a nic, jen dva dny.Test negativní dělal jsem si ho nejak par dní po vynechaní pak ne jak došla ta ms..nezlob te se prosím poradte