Intimní problém - nekonečný příběh!

250
28.9.12 09:39

intimní problém-nekonečný příběh!!

Mám takový problém, který už mě trápí asi rok a půl! Nikdy jsem moc netrpěla na výtoky a podobné problémy a teď už se toho tak dlouho nemůžu zbavit. Vše to začalo žlutým výtokem a přemnoženou e-coli, ta nešla vůbec zlikvidovat tobolkama od MUDr. a když jsem mělě stále i po atb. problémy, tak mi začala říkat, že e-coli tam vlastně normálně je přítomna a když mám teda svědění či pálení, tak mi dávala léky na kvasinky, ale ty jsem prokázané neměla. Tak jsem začla bojovat sama, koloidní stříbro a poté i léčbu ozonem!!No a zdálo se, že výtok ustává, jenže nepříjemné pocity tam byly nějak pořád a nato jsem měla skutečně kvasinky, jak jsem si tím asi vybila veškerou mikrofloru!!Šla jsem k novému MUDr. a ten si mě hned zařdil do kategorie kvasinky!!jenže já je měla za ten rok v kultivaci fakt jen jednou a když jsem k němu pak pořád chodila, že mám pořád problémy, tak to stále přikládal těm kvasinkám, ikdyž mi dělal opakovně kultivaci a už tam nebyli.. No takže nyní už k němu nechodím, nemá to cenu, v kultivaci mám prý jen běžnou floru. Jenže mám stále pálení, či svěedění, nesnesu kalhoty, vadí mi sedět, prosttě hrůza. Vyzkoušela jsem už snad vše!!Wobenzym, Femivaxinum, různé lactobacily, vitagyny C apod.Myji se jen vodou..Byla jsem i na kožním a tam na mě nic nevidí, prý jí přijde, že mám výtok a ten že mi to tam dráždí, jenže když kultivaci mám neg?? Tak teď mám půjčenou biolampu, ale nevim nevim.. Někdy to už vypadalo, že se tolepší, třeba po Feminele VAgi C, jenže pak se to zase pokazí, ikdyž jí zrovna vkládám, tak už fakt nevim.Jsem zoufalá a kazí mi to život, protože jak to člověk pořád cítí, tak na to pořád myslí. Strašně bych si přála být u v pohodě, ale nevim, co už pro to více udělat!!! Nemáte některá podobnou zkušenost??vyléčili sjte se nakonec??já mám pocit, že už se zoho nezbavim a to je pak pěkná depka :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
28.9.12 09:42

@kocice Máš partnera? Pokud ano, je pokaždé potřeba přeléčit mastí i jeho, jinak to na sebe přenášíte stále dokola. Jinak obecně nosit pouze bavlněné spodní prádlo, volnější, žádná tanga apod., nejíst příliš sladkého, hygiena v rozumné míře…a samozřejmě nemít styk, pokud máš problémy a také po doléčení. Zkoušela jsi např. Jenamazol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
28.9.12 09:46

Jo manžela má, ale mi spolu spíme pouze s kondomem, protože nesmím prášky, takže v tomto problém není. Volný oblečení nosim, jinak to ani nesnesu. Zkoušela jsemi protikvasinkovou dietu, fakt přísně a dlouho, ale výsledek žádný!! Jo a vlastně jsem byla i na imunologii a zjistili mi tam oslabenou imunitu, dostala jsem na to léky na půl roku a ty už mám vybrané a změna teda žádná..v listopadu jdu na kontrolní odběry. Jo Jenamazol a vše podobné jsem už měla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
28.9.12 09:48

Já bych se v tomto případě bála už i toho, jestli to není jen psychický problém, zvlášť když ty potíže máš už takovou dobu…ale jak se s tím poprat, to nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
28.9.12 09:51

No to mě taky napadá a taky nevim co s tim, prostě je to na skok z okna..No objednala jsem se ještě na vyšetření na jiné bakterie a potvory (ureoplasma, chlamydie apod),protože to jaksi mi na gyndě nikdy neudělali. I když si myslim, že je to u mě málo pravděpodobné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
28.9.12 09:52

Ahojda… docela casto na tyhle veci trpivam… taky jsem zkousela wobenzym, brala jsem i rok a pul v kuse laktobacily, gynex a vse mozne. cipky uz si vesmes kupuji sama a k mudr zajdu jen kdyz nezaberou (coz se stalo jen 1×) Me mudr doporucil preventivni laktobacily na zavadeni, staci 1× tydne na noc 1 tableta. Myslim ze delaji jen 2 druhy Fermalac ten ted mam a 1× tydne pouzivam a pak jeste jedny, ty jsem mela a pali jako svine :cert: obsahuji tea tree olejicek (coz musel zarucene vymyslet chlap) :mrgreen: :mrgreen:
No omezuju sladke hodne, taky to pomaha trosku a uprimne mi to ani neuskodi a prej je na to dobra nejaka chytra houba, sedaci koupele, uz ji mam objednanou tak uvidime ;-)

Proste mam tu smulu, ze mam tyhle svedive vytoky sem tam, nejvice v lete, po koupani v bazene a pod. Jeste jesem nekde cetla, ze pH pochvy se prirozene meni v prubehu cyklu a pred menstruaci se vic okyseluje a je tam vyssi pravdepodobnost vyskytu tehle svedivych vytoku…

Nejak se s tim ucim zit, pochybuju ze se toho zbavim i kdyz stale bojuju :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
28.9.12 09:55

Ahoj, no jenže já teďka ten problém mám právě ten rok a půl kuse nepřetržitě!!! a před tím jsem měla výtok asi 2-3× v životě a nikdy jsem u toho neměla tohle pálení, svědění… Taky si říkam, že se s tim asi budu muset smířit, ale je to tak obtěžující, že s tim prostě žít nejde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
28.9.12 09:58

Slyšela jsem, že pomůže zevně použít i kvalitní bílý jogurt…prostě ho TAM nějak aplikovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
28.9.12 09:59

@pannda nejlíp na tamponu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
28.9.12 09:59

Nebrala si pred tim rokem a pul nejaka ATB co ti mohla rozhodit mikrofloru? jsou i takove pripady a o tom ze to muze byt i psychickeho razu jsem taky cetla. Navic jednou jsem citila ze by me to mohlo dole svedit a rozjet se to jsem si rekla, ne NEPUSTIM TO K SOBE… a nic z toho nebylo :mrgreen: ale treba to byla nahoda.
ver ze vim jake to je a to to mivam JEN 1× za dva mesice… takga a podobne veci uz ani nemam ve sve garderobe a kupuju fakt bavlnene spodni pradlo… a kdyz si clovek priplati je i moc pekne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
28.9.12 10:01

http://jenamazol.cz/?…

Tohle si pochvalovala nedávno kamarádka, ale neměla asi tak zdlouhavé problémy jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
28.9.12 10:01

Jo to jedine jsem asi nikdy nezkusila a nejak se mi to trosku prici :-( no a najdi dneska kvalitni bily jogurt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
28.9.12 10:02

@kocice No, mě napadá jedna věc - nemohla se ti projevit alergie na latex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
28.9.12 10:05
@Schara píše:
a pak jeste jedny, ty jsem mela a pali jako svine :cert: obsahuji tea tree olejicek (coz musel zarucene vymyslet chlap) :mrgreen: :mrgreen:

Tak já na to moc často netrpím, ale funguje mi 100% tea tree olejíček… ano sice pálí, ale většinou stačí aplikovat 1-2× a je klid ;-) kor pokud to člověk chytí hned na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
28.9.12 10:09

Kdyz ja to proste nevydrzela musela se jit hned umyt jinak bych to tam dole uplne rozdrapala a nevim co vsechno jak to bylo pro me priiiiiserny… takze jsem pak jasne zvolila ten fermalac a opravdu 1× tydne a jsem docela i v pohode :-)
je pravda ze jak se u me objevi ryma, chripka a jina viroza projevuje se mi to i dole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí