Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@RencaVlkova píše:
A když jen špiníš, tak nejsi těhu?
Otom sem taky přemýšlela zda se nezadařilo ale zase občas tam naka ta krev je a hlavně ten zápach že by byl přáznakem nákého tě´hotenství semi nezdá
..
No protože jen špiníš, není to takový „proud“ aby se ta krev vyplavovala a jde to pomalu a začíná se rozkládat, proto zápach. Když mám MS, tak poslední dva dny taky jen špiním a je to cítit jinak, než „obyčejné“ krvácení.
Ale proč jen to špinění neporadím ![]()
Tak s tím sice zkušenost nemám, ale pokud je něco jinak než na co jsi zvyklá je možné že se ti podařilo otěhotnět, počkej až špinění přejde a kup si test… pokud těhu nebudeš tak aspoň budeš vědět že se možná něco děje a že by to možná bylo dobře řešit i s doktorem… držím palce ať je to spíš to těhotenství ![]()
Děkuju za názory!!
lékařovi otom jistě povim stejně du ted v řijnu na kontrolu ohlodně toho těhu co stim že se nedaři
jinak tampon sem si vsobě nenechala
(ale slyšela sem že se to stává
) ale od te doby co sem prodělala mykozu silnou se tamponu bojim a používám vložky ikdyž mi jeto nepřijemný!! No testnout mužu až přestanu špinit a krvácet kéž byste měli pravdu!! ![]()
Testnout můžeš kdykoliv, osprchovat a počůrat… Moč jde přece jinou dírkou ![]()
Ahoj holky, dnes mam 7 den zpoždění, misto menstruace jen špinim, byla jsem zvykla na hodně velkou mensteuaci a ted najednou nic. Test jsem dnes ráno zkoušela, ale bohužel je negativní, ale stále přemýšlím, proč teda jen špinim, hlavně se to vůbec nepodobá menstruaci na jaké jsem zvyklá😳.
Mohlo by to být těhotenství, i když test vyšel negativní? Asi těžko, že jo? Hlavně jsrm bxla zvykla, že před každou menstruaci jsrm. Měla šíleně bolesti břicha a všeho.. A najednou nic, sem tam nějaká lehoucka křeč a bolest zad a to je vše.
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dnes mam 7 den zpoždění, misto menstruace jen špinim, byla jsem zvykla na hodně velkou mensteuaci a ted najednou nic. Test jsem dnes ráno zkoušela, ale bohužel je negativní, ale stále přemýšlím, proč teda jen špinim, hlavně se to vůbec nepodobá menstruaci na jaké jsem zvyklá😳.
Mohlo by to být těhotenství, i když test vyšel negativní? Asi těžko, že jo? Hlavně jsrm bxla zvykla, že před každou menstruaci jsrm. Měla šíleně bolesti břicha a všeho.. A najednou nic, sem tam nějaká lehoucka křeč a bolest zad a to je vše.![]()
![]()
může to být cokoliv, já třeba do nějakých 18 let měla hodně silnou menstruaci každý měsíc, pak už byla taková více normální, respektive už ne tak silná, ale stane se mi třeba párkrát do roka, že silná menstruace přijde, ale spíše je to už výjimečně, taky se mi někdy stane, že přijde jen slabé špinění a nebo mi menstruace nepřijde vůbec a přijde třeba až další měsíc…a testy vždy negativní - pokud už máš týden zpoždění a testy stále negativní, tak mohla být třeba posunutá ovulace a test to ještě ukáže nebo se ti třeba nějak rozhodily hormony, může být cysta nebo nějaká jiná příčina - zkusila bych třeba týden počkat ještě a pak vyrazila za doktorkou, pokud do té doby MS nepřijde nebo testy budou stále negativní
@Malaika1234 píše:
může to být cokoliv, já třeba do nějakých 18 let měla hodně silnou menstruaci každý měsíc, pak už byla taková více normální, respektive už ne tak silná, ale stane se mi třeba párkrát do roka, že silná menstruace přijde, ale spíše je to už výjimečně, taky se mi někdy stane, že přijde jen slabé špinění a nebo mi menstruace nepřijde vůbec a přijde třeba až další měsíc…a testy vždy negativní - pokud už máš týden zpoždění a testy stále negativní, tak mohla být třeba posunutá ovulace a test to ještě ukáže nebo se ti třeba nějak rozhodily hormony, může být cysta nebo nějaká jiná příčina - zkusila bych třeba týden počkat ještě a pak vyrazila za doktorkou, pokud do té doby MS nepřijde nebo testy budou stále negativní
Ja právě tomu sama nerozumím, k doktorce jsem byla už dopředu objednana na pondělí, ale vše mi to neleze do hlavy, hlavně mi natekla psa, ale celkem me děsí ten negativní test.
@Anonymní píše:
Ja právě tomu sama nerozumím, k doktorce jsem byla už dopředu objednana na pondělí, ale vše mi to neleze do hlavy, hlavně mi natekla psa, ale celkem me děsí ten negativní test.
asi takto, já měla minulé léto něco podobného - objevily se nějaké příznaky, že by měla menstruace přijít, ale nic moc a do toho se u mě objevily příznaky, které jsem nikdy neměla, jako právě citlivá a nateklá prsa, nevolnosti a tak, což před MS třeba fakt nemám a taky se pak dostavilo špinění a taková jen hnědá krev a jen po utření atd, trvalo to tak asi týden, pak to přestalo, testy pořád negativní, zpoždění už tři týdny…no a pak, se skoro měsíčním zpožděním menstrauce se konečně uráčila dorazit, sice byla taková taky slabší, ale už to byla jasně červená krev, která fakt tekla a nebyla jen po utření atd
nevím, asi nějaké rozházené hormony to byly zase
Ahoj nejprve pišu jako anonym protože tohle nenipromě ubec přijemné téma :/ ( a stydim se) jen mužu řici že sem snažilka snažime se o mimčo už několik let a před pul rokem sem prodělala Laparoskopii kde se moje cykly z nakych 60 dnu urovnali na krásných 28 ale ted nastal problém moje menstruace neni jako předtím místo obvyklích 7 dnu dnes sem na 4 a od začatku až do ted spíše špinim než bych krvácela a podivně to zapácha (jak kdyby něco hnilo vemě -musim to tak nazvat protože sem ztoho dcl zděšena ale nic jinak mě nepali nesvědi nic takoveho a zanětu sem měla už hodně to bych poznala tohle semi eště nestalo tedy ) tak poradte nesetkala ste se naka zvás z něčím podobným!!! ( jinak žádné léky neberu kromě Utroše který sem brala jeden měsic ) diky za přispěvky