Že by PMS?

Anonymní
25.9.12 17:23

poradíte??že by PMS???????

Ahoj, prosím poraďte, každým dnem mám dostat MS, dnes ráno jsem vstala a bylo mi divně, jako na zvracení, ale to mě vzápětí přešlo, několikrát za dopoledne jsem musela na WC, fakt mi bylo divně, motání hlavy, lehká bolest v podříšku, pocení, že by PMS???neznám to…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8071
25.9.12 17:31

Teoreticky bys mohla být i těhotná, ale může to být cokoliv, třeba viróza. Uvidíš, jak se to vyvine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 17:40

No taky mě napadlo těhotenství, test ho vyločil, prostě to nejsem já, včera jsem měla stres, tak jestli je to následek, nevím…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.12 18:03

Takový stav mám každý měsíc před MS ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.9.12 18:06

No neříkejte mi, že na stará kolena to budu mít každý měsíc:-( (36 let), nechala jsem si narovnat páteř a kostrč a zmizely původní problémy před MS a teď tohle…celý den, je mi zima, prostě to nejsem já…

• Citovat
  • Upravit
12691
25.9.12 18:13

Já to mívám každý měsíc před MS :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
9.7.14 13:37

Ahoj, mam dost nepravidelnou MS, Co 28-40dni pokazde jinak. Antikoncepci nehormonalni. Takze zadne ovlivneni cyklu. No a pokazde mam cca tyden pred tim navaly horka, mdloby, uzkost, toceni hlavy, pak behem ms trpim jako pes, to same v blede modrem+bolest zad a bricha. Ale tento mesic jsem to mela trochu jinak. Uz tyden pocity na zvraceni, bolest patere, neni primo bolest spis neprijemne tlaceni, mravenceni, strasna nervozita a uzkost, svirani hrdla, unava…dnes uz krvacim po 35dnech a do toho se pridaly bolesti bricha a zad zesilily! Je to vse PMS nebo neco jineho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
9.7.14 14:16

@Bibík13 Ako keby si popisovala moje PMS :D totalne ako cez kopirak :D ano..je to PMSko..bohuzial sa s tym nedaju robit uplne zazraky aby to zmizlo ale ja sa napriklad dopujem vitaminom a snazim sa sportovat..potrebujes nahodit endorfiny.. udajne to pomaha i na MS ako taku ale tomu velmi neverim, kedze ja trpim na bolesti od mojej prvej MS v zivote.. a poslednych par cyklov zijem na tramale :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
9.7.14 14:49
@Reaskiller píše:
@Bibík13 Ako keby si popisovala moje PMS :D totalne ako cez kopirak :D ano..je to PMSko..bohuzial sa s tym nedaju robit uplne zazraky aby to zmizlo ale ja sa napriklad dopujem vitaminom a snazim sa sportovat..potrebujes nahodit endorfiny.. udajne to pomaha i na MS ako taku ale tomu velmi neverim, kedze ja trpim na bolesti od mojej prvej MS v zivote.. a poslednych par cyklov zijem na tramale :(

no ja to mam az od porodu. A jsiu timu uz vic jak dva roky a zatim je to horsi nez lepsi. Hormony nemuzu, takze to mudru nezajima :-( zkousela jsem i vynechat sladke, kofein, jist vic zeleniny jak se radi, ale k nicemu. Strasne mi to ztezuje normalni fungovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
9.7.14 15:27

@Bibík13 Ja mam teraz PMS a som na tom tak, ze by som odkvecla zo stolicky, tak by som spala..ale u mna je to mozno aj trosku iny problem ktory sa teraz riesi (som ochrapana uz asi tak mesiac - konstatne spanie 12 hodin a viac :zed: :zed: )..mne pomaha svihadlo, poriadne sa vyskakat aspon polhodku (to minimalne).. skus zmenit doktorku, nemoze Ta len tak odmietnut..sakra ja som rada, ze sa mozem zavriet a pracovat z domu..inak by som asi vrazdila..ja sa v praci nemozem na nic sustredit, citim sa totalne vyflusnuta..na zeleninu pozor ktora naduva.. to tiez sposobuje problemy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
16.7.14 13:13

Zrovna si říkám, že si založím téma a koukám, že to tady už rozebíráte a jsem za to hrozně ráda!!! Mě je tak blbě!!! V pondělí jsem to dostala, předtím mi bylo pořád na omdlení, teď mám takovou nervózu, že jsem si musela zobnout třezalku, ale nějak moc to nezabírá, vůbec to nejsem já, točení hlavy, pocit, že asi každou chvíli omdlím…mám taky nízký tlak, takže vážně výživné. Ještě mi kamarádka říkala, že byly teď nějak silné úplňky…tak nevím, jestli to taky nepřidává. Dřív jsem to vůbec neznala, maximálně mě bolel podbřišek, ale tohle je teda síla, teď mě sice nebolí nic, ale fungování tak na 1% z normálu :nevim: Co s tím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
16.7.14 13:35

@Bibík13 já se ptám uplně stejně jako ty, je možné, že tohle je PMS? Zvlášť, když jsem to dřív nemívala? Už si připadám zralá spíš na antidepresiva…když se zeptám kamarádek, tak většina s klidem odpoví, že to mají taky a dr mi řekla, že jsem zdravá jako řípa (nejdřív jsem to řešila u ní) a že musím vypozorovat, co je ten spouštěč a když nic nevypozoruju, tak doporučuje psychologa…no nevím, rady nad zlato, ale asi taky neví :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
16.7.14 13:47

@PHS007 Přesně jako v tvém prvním příspěvku tady…to stejné mám já. Je to hnus a strašně to obtěžuje život. Já zas nikoho s takovými problémy neznám ve svém okolí. Nejspíš proto, že všechny berou nějakou HA. O těch úplňcích jsem slyšela, asi to bude pravda, protože jsem se z toho ještě teď nedostala, každý den mě bolí palice a oči a jsem unavená. Možná i ty vedra, nevím. nad 26 st mi to nikdy moc nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.5.15 19:35

Holky, já už si připadám jako blázen…týden před menstruací a já jsem zralá na psychiatra :/ neustálé střídání nálad, depky, agrese, bolí mě prsa, pořád mě někde píchá :/ je to vážně šílené. Pomůže dr nebo psychiatr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
16.5.15 21:11

@tonkar Pochybuji. Já když říkala svému Dr., že trpím strašnou PMS, tak nad tím akorát mávnul rukou a říkal, že to se mnou musí být ten týden před MS strašný… a je.

BTW a to víš, proč ženská týden před MS vaří polívku ve dvou obrovských hrncích?
No prostě PROTÓÓÓÓÓ!!! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :! :!

:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria