Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Holky poraďte mi. Měla jsem podezření, že jsem těhotná, spíš neplánovaně, ale pořád mě bolelo v podbřišku, ne moc silně a někdy mi bylo na zvracení. Včera v noci mě to ale bolelo hodně, nemohla jsem spát a před chvílí jsem začala krvácet a to docela silně. Břicho pořád bolí, přitom do MS mám mít ještě 4 dny a nikdy, zdůrazňuji nikdy se mi nestává, že bych to dostala víc než o 1 den dřív. Mám jít radši k lékaři? Co byste dělali?
Pokud to opravdu není MS tak bych šla k dokrotovi! Budeš alespoň vědět co se stalo nebo co se děje!
Doktor těžko teď něco pozná, šla bych k němu pouze v případě, že bych krvácela výrazně déle než je moje obvyklá MS.
Taky bych skočila. Sama říkáš, že je to neobvyklé, tak pro ty bolesti a krvácení
@Anonymní píše:
Holky poraďte mi. Měla jsem podezření, že jsem těhotná, spíš neplánovaně, ale pořád mě bolelo v podbřišku, ne moc silně a někdy mi bylo na zvracení. Včera v noci mě to ale bolelo hodně, nemohla jsem spát a před chvílí jsem začala krvácet a to docela silně. Břicho pořád bolí, přitom do MS mám mít ještě 4 dny a nikdy, zdůrazňuji nikdy se mi nestává, že bych to dostala víc než o 1 den dřív. Mám jít radši k lékaři? Co byste dělali?
Udělala bych těhu test a pak by se uvidělo, pokud by tam bylo // zašla bych okamžitě k lékaři a pokud ne, tak bych možná počkala pár dní pokud se ms nerozjede a jak píšou holky kdyby bylo na ní něco „jiného“ než obvykle vyhledala bych lékaře též. A hlavně na to moc nemysli - psychika je mocná čarodějka :-/
@Nainuva píše:
Taky bych skočila. Sama říkáš, že je to neobvyklé, tak pro ty bolesti a krvácení
Já mývám hodně bolestivou MS, ale tohle prostě je jiné. A celou tu dobu předtím už skoro dva týdny jsem cítila to pobolívání, jako když jsem byla předtím těhotná. Přesto raději doufám, že to je fakt MS. ![]()
@Anonymní píše:
Já mývám hodně bolestivou MS, ale tohle prostě je jiné. A celou tu dobu předtím už skoro dva týdny jsem cítila to pobolívání, jako když jsem byla předtím těhotná. Přesto raději doufám, že to je fakt MS.
Zajdi si k doktorovi, za to nic nedáš, já bych teda na nic nečekala! Mohla ti i prasknout cysta nebo to mohlo být cokoliv. Nevím proč by jsi měla na něco čekat, nepodceňovala bych to!
@nicolle24 píše:
Zajdi si k doktorovi, za to nic nedáš, já bych teda na nic nečekala! Mohla ti i prasknout cysta nebo to mohlo být cokoliv. Nevím proč by jsi měla na něco čekat, nepodceňovala bych to!
No cysta mi už jednou praskla a skončila jsem po několika dnech, než na to páni doktoři přišli, na operačním sále. Nebylo mi ani 17. Ale od té doby už mám klid. Zase ta bolest při té cystě tenkrát byla příšerná, ještě mnohem silnější, ale nekrvácela jsem, naopak jsem měla zpoždění, a zvracela jsem jak o závod, nemohla jsem vůbec jíst, tak nevím.
Nikdo neví jak se zrovna teď cítíš, říkám že to může být cokoliv a já bych to rozhodně nepodceňovala, ale jestli půjdeš nebo ne Dr. je na tobě! Mohlo se taky stát že ji otěhotněla a něco se pokazilo. Udělej si těhotenský test. Těhotenství má podobné příznaky a bolesti v podbříšku jako MS.
@nicolle24 píše:
Nikdo neví jak se zrovna teď cítíš, říkám že to může být cokoliv a já bych to rozhodně nepodceňovala, ale jestli půjdeš nebo ne Dr. je na tobě! Mohlo se taky stát že ji otěhotněla a něco se pokazilo. Udělej si těhotenský test. Těhotenství má podobné příznaky a bolesti v podbříšku jako MS.
@Anonymní píše:Toho se právě bojím nejvíc. Asi tam odpoledne zajdu.
Budeš mít alespoň klid! Dr. ti hlavu neukosne i kdyby se nic nedělo! Já jednu dobu volala doktroce co týden a pak jsem se jí omlouvala, a řekla mi že je to pořád lepší než kdybych na to kašlala a chodila na prohlídky jednou za 5 let jako některé ženské!
Pokud jsi měla zpoždění, tak ybch spíš sázela na SP, prostě mimi to vzdalo a pak ta MS byývá bolestivá a drsnější… spíš bych si po MS zašla k dr., aby se vidělo, že je děloha čistá
Ahoj. potřebovala bych poradit od zkušených žen:-).S mužem jsme se začali snažit o miminko. Rozhodl se, že ano až po tom co jsem si vzala jeden prášek s plátíčka. Pak už jsem nebrala.Je to první měsíc. Měli jsme několikrát PS. Poslední dva týdny se něco děje s mým tělem. Měla jsem jeden den hustý bílý, skoro průhledný výtok. Občas je mi špatně od žaludku třeba po čoko bonbónu nebo jogurtu. Někdy i z ničeho nic. bolí mě a píchá v podbříšku
Před třemi dny mě začly na dotek bolet bradavky.Ty teť trochu odeznívají. První den mS měl být dnes. Vždy jsem měla pravidelnou. Mamatest negativní. Můžu být těhotná?
@hana1988 No, teoreticky můžeš, ale prakticky bych vše spíše připisovala vysazení HA… a jinak, to je si měla cyklus s HA pravidelný nic neznamená to mají všechny, jelikož je řízena těmi prášky, bez ní může být úplně jiný.