Tmavá krev při MS a kusy děložní sliznice

2672
20.9.12 20:20

Tmavá krev při ms a kusy děložní sliznice

Ahojky, mám otázku vzdy pri ms..mívám normálne kousky delozní sliznice takove skoro černé a mezitím i cervenou krev..nicméne to mívám vzdy 1-2dne krvácení, no a tento cyklus jsem az 4den -cvičila jsem ten den sedy lehy tak ze me vypadl tak obrovsky kus tmavé sliznice tak asi 5cm:( :zed: mám endometriozu i v deloze(adenomyoza), ale nevím zda to způsobuje asi ono..mám jít na IVF-čas pry moc nemam ale me to vyjde az tak do roka..jen se mám prý hlídat jestli me deloha nebolí..a jedina moznost je ji odstranit..je mi 25:( a jeste ji mam malou vrozenou jen polovicní tu delohu..ach jo, mela jste taky nektera velke kousky sliznice??díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
20.9.12 20:23

Ano, mívám je běžně, velké tmavé kusy, je to normální, o to při menstruaci jde, oloupat sliznici. Ikdyž s tvojí endometriozou je těžko ti takhle poradit, ale myslím, že to bude v pohodě, kusy k tomu patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
20.9.12 20:26

Jojo, mám to samé, myslím, že je to normální ;)

• Citovat
  • Upravit
2672
20.9.12 20:28

Díky i takhle velké..?díky holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
20.9.12 20:30

@cvana Fakt i takhle velké, takové tmavé sraženiny, nic moc hezkého, ale je to běžné, podle mě. Jinak endošku mám taky a myslím, že to s tím opravdu nesouvisí :think:

• Citovat
  • Upravit
2672
20.9.12 20:41

@yum-yum26 a más uz mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
20.9.12 20:45

@cvana Miminko už mám, čtvrtroční :palec:

• Citovat
  • Upravit
487
20.9.12 20:46

Taky to mívám první, druhý den ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
20.9.12 20:56

Taky to mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
20.9.12 21:11

Moje mamka to taky mela. Casem byla i na kyretazi a nakonec s tim byla na operaci a vzali ji cast. Uz pak neMS a vse dobry. Me tenkrat bylo asi 16.Uz je to asi 13-14let a pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí