Chronický zánět v děloze

Anonymní
20.9.12 12:37

Chronický zánět v děloze

Prosím o Vaše zkušenosti s chronickým zánětem. Nevím přesně jaký mám, jestli děložní sliznice nebo jiný, ale neustále krvácím mezi cykly, ani HA nepomáhá. Orgametril do mě doktorka nechce neustále cpát, takže stále měním HA. Už to trvá přes rok a já jsem zoufalá. Ani nemusím popisovat, že partnera to už taky nebaví. Prý mám být trpělivá, ale ničí mi to život nejen fyzicky. Co pomohlo Vám, jaká léčba? Díky a promiňte mi anonymitu, je to pro mě choulostivé téma.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
283
20.9.12 13:15

Kamaradce pomohla 2× denne celeromrkvova stava na chronicky zanet…za zkousku to asi stoji, i kdyz to nejsou klasicke leky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
20.9.12 13:57

Tak ja poradim detoxikaci od Joalis.cz.Ja mela gynekologicky potize 4 roky a doktori mi tvrdili ze jsem v poradku, uz jsem se s tim pomalu smirila kdyz mi kamaradka poradila tohle.Jeji maminka i urcuje diagnozu.Dali mi kapky rekli co mi je a proc to mam a tak dlouho. Kapky dvakrat denne a za tri tydny jsem byla ok.Ja zazila 4 roky zoufalstvi a ulne te chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
20.9.12 14:25

Dlouhodobě Wobenzym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.12 10:07

Díky za rady, určitě zkusím i něco jiného než HA, teď jsem někde četla o Femigardu, který prý taky pomáhá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa