Jak se chovat při prohlídce při MS

34
22.9.12 21:13

jak se chovat při prohlídce

Prosím o radu nebyla jste některá vyšetřovaná při menstruaci nevím jak se mám chovat kam dát potřebu a tak, Nejsem z toho nadšená ale už 4 týden krvácím a je potřeba vše vyšetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9989
22.9.12 21:18

Do kabinky sáček " na potřebu" a otřít vlhčenými ubrousky..? Víc bych asi neřešila oni jsou doktoři zvyklí.. Ale chápu obavy… ;) Ať to dobře dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.9.12 21:22

Moc děkuji za radu, ale co když pak ze mne poteče krev jsem z toho hodně špatná vím, že jsou zvyklý ale nějak já to nemohu pobrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
22.9.12 21:24

@curynka
pred prohlidkou bych si vymenila na toalete vlozku, pouzila ubrousky na otreni, dala si cistou vlozku a sla do ordinace, tam se pak pred prohlidkou vysvlekla, ne v kabince, dr to pochoppi a po prohlidce znovu oblekla, at nejsi nervozni, ze nemas vlozku a krvacis, jinak ja jsem to zazila pri revizi, to jsem taky krvacela, doma jsem se umyla, dala vlozku, na toalete se pred prohlidkou vymenila vlozku a sla pak do ordinace v kalhotkach s vlozkou, dr mi rikala, ze jsou zvykli na horsi veci, kdyz jsem se ji omlouvala, ze jsem musela uz na toaletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
@curynka píše:
Prosím o radu nebyla jste některá vyšetřovaná při menstruaci nevím jak se mám chovat kam dát potřebu a tak, Nejsem z toho nadšená ale už 4 týden krvácím a je potřeba vše vyšetřit.

po prvním synovi mě také vyšetřovali při krvácení, normálně do kabinky, otřít, vzít čistou vložku a jít do ordinace, však dr chápe, že když jdeš s krvácením, tak si to těžko na 5 minut zastavíš :lol: neboj, jsou zvyklý ;)

• Citovat
  • Upravit
18223

Když to poteče, odteče to pod křeslo do takové misky a doktor/ka ti dá třeba buničinu na otření, až se budeš zvedat. Ale to tak neteče, ne? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.12 21:26

@curynka
Tak si ještě před tím řekni dr o vložku nebo si tam drž papírový kapesník :nevim:? Mívají tam hned vedle koš, tak ji vyhodíš, než polezeš nahoru…
Nebude to tak hrozný, neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
22.9.12 21:27

Byla jsem na vyšetření v šestinedělí, zahnisal mi steh, samozřejmě mi ještě odcházely očistky. Po ošetření mi sestra sama podala vložku když jsem odcházela do kabinky se obléct. Nebo si vem aspoň intimku do ruky a v kabince si nachyrtej normálně vložku.
Držím palce ať je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
22.9.12 21:28

Vložilo se to 2× sorry

Příspěvek upraven 22.09.12 v 21:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.12 21:28

Zrovna nedávno jsem taky musela jít na prohlídku při krvácení :roll: No, pocit nic moc… jak píšou holky-otřít se, vzít si čistou vložku. Víc udělat nejde!
Já jak jsem rozhodila na koze nohy, tak vystříkla krev-na zem :oops: No, bylo mi všelijak, rudá až na zadku. Ale doktorka to vzala v pohodě, ještě mi udělala utz. No doufám, že už se mi to víckrát nestane. Naštěstí mi ale léky od ní zabraly a to je to hlavní, ne??

• Citovat
  • Upravit
8071
22.9.12 21:35

Takové situace někdy nastanou, vezmi si vložku do ruky, nejlíp nějakou nelepící, aby se ti na tu ruku nepřilepila. A přidržuj ji, když budeš kráčet tam a zpátky. Neboj, nejsi sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.9.12 21:36

Moc děkuji za radu hodně mi to tu pomohlo jsem takový posera nejdřím 3 měsíce nebyla ms a ted zase nejde zastavit. Doufám že to nebude pokračovat dál a nebudu muset na nějaký zákrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.9.12 21:37
Prosím a jaké léky jste měla
@Anonymní píše:
Zrovna nedávno jsem taky musela jít na prohlídku při krvácení :roll: No, pocit nic moc… jak píšou holky-otřít se, vzít si čistou vložku. Víc udělat nejde!
Já jak jsem rozhodila na koze nohy, tak vystříkla krev-na zem :oops: No, bylo mi všelijak, rudá až na zadku. Ale doktorka to vzala v pohodě, ještě mi udělala utz. No doufám, že už se mi to víckrát nestane. Naštěstí mi ale léky od ní zabraly a to je to hlavní, ne??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
22.9.12 21:38

Když jsem krvácela, tak jsem si kalhotky svlékla normálně až před lehátkem nebo před kozou a vzala i s vložkou do ruky. Neboj, oni jsou zvyklí fakt na všechno a to mluvím i z pohledu zdravotníka. Nemusíš mít obavy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
22.9.12 21:39

Jinou radu nez holky ti nedam, jen na uklidneni, fakt to neres, jsou zvykli. Chodi k porodum a ja kdyz jsem.se 2 hodiny po porodu „stehovala“ z porodniho salu na sestinedeli a sla do sprchy, tak jsem myslela, ze se hambou propadnu. Cela zem od krve, cele kreslo, na nem spinave prosteradla, na zemi uz to bylo i rozslapane po tech jinych lidech a me teklo po nohach… no des, jsem se hrozne omlouvala sestricce i uklizecce, ktera tam sla uklizet a mijela me ve dverich a obe me uklidnovaly, at se neomlouvam a ze to byva mnohem horsi a je to jejich prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí