Jak se chovat při prohlídce při MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
22.9.12 21:40
@Mišela1 píše:
Vložilo se to 2× sorryPříspěvek upraven 22.09.12 v 21:29
Nic se neděje jsem ráda, že mi někdo trochu pomůže
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.9.12 21:43

@triada moc děkuji já vím ale je to hrozné tak snad to zvládnu a neudělám nějakou botu abych se ztrapnila ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
22.9.12 21:45
@curynka píše:
@triada moc děkuji já vím ale je to hrozné tak snad to zvládnu a neudělám nějakou botu abych se ztrapnila ještě víc.

A proč by ses jako ztrapňovala? Na tom, že tě trápí krvácení, není nic trapného. A k doktorovi jdeš, aby ti pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
22.9.12 21:46

Mě brali při ms vzorek z čípku, měla jsem vložky, před kontrolou byla na wc, dala si čerstvou a utřela vlhčenýma kapesníčkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.9.12 21:48

@Cuarentena no třeba že tam něco ušpiním nebo tak.Jdu tam protože už nevím kudy kam už mi to 2× nabízel ale já myslela že to přejde když jsem to 3× neměla a ono nic ba naopak je to horší a horší tak už mi nic jiného nezbývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
22.9.12 21:49

Já když náhodou krvácím, sundám kalhoty, vypígluju vlhkým ubrouskem, a beru si za paravanem normálně pod sukni i kalhotky s vložkou a ty pak v ordinaci rychle sundám, když doktor řekne, ať si vyskočím na křeslo :palec: (U nás se převléká u sestry, ne u doktora.) Tak rozhodně mu nezakrvácím sesli, ne? :mrgreen: Teda u nás se v ordinaci doktora nejdřív pokecá na židli u stolu a pak až se jde na křeslo, to máte asi všechny, ne? :palec: Nevidím vůbec důvod nad úvahama..? :nevim: To vás ten doktor tak honí, abyste nezdržovaly? 8o Nebo proč bych neměla mít kalhotky? :think: (Když krvácím či špiním.)

• Citovat
  • Upravit
5970
22.9.12 21:51

@curynka Hele já jsem jim při potratu zakrvácela celou vyšetřovnu. Padaly ze mě kusy sliznic a cákala krev, co jsem mohla dělat..nic. Oni to neřeši, jsou prostě zvykli, ještě k tomu na gyndě, je to jejich prace. Nemusiš se vubec citit trapně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.9.12 21:54

@emocuc.polymorf no to nehoní mi máme kabinku a pak u lékaře popovídání u stolu a pak prohlídka jen se tu ptám zda nemá někdo zkušenost abych věděla jak postupovat. Není to nic příjemného alespon pro mne a asi nás bude i víc. Portovšem děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.9.12 21:55
@triada píše:
@curynka Hele já jsem jim při potratu zakrvácela celou vyšetřovnu. Padaly ze mě kusy sliznic a cákala krev, co jsem mohla dělat..nic. Oni to neřeši, jsou prostě zvykli, ještě k tomu na gyndě, je to jejich prace. Nemusiš se vubec citit trapně.
Moc Vám děkuji a snad to zvládnu at už je to za mnou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
22.9.12 22:00

Já byla na vyšetření před necelými 2 týdny s tím, že 4 týdny špiním/krvácím. Dr. v pohodě, vyšetření bylo velmi rychlé, dolů jsem se radši nekoukala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
22.9.12 22:02
@curynka píše:
@emocuc.polymorf no to nehoní mi máme kabinku a pak u lékaře popovídání u stolu a pak prohlídka jen se tu ptám zda nemá někdo zkušenost abych věděla jak postupovat. Není to nic příjemného alespon pro mne a asi nás bude i víc. Portovšem děkuji za odpovědi

No, tak vážně se neboj, je to úplně běžná situace, bude to úplně v klídku. Já to teda hlásím, že krvácím a on že jasně a nikdy ani nehnul brvou… :hug:

Tak pro pobavení ti napíšu, co dokonce našeho doktora nerozhodilo!! - holka, co si tam nechala měsíc zapomenutej tampón a přišla tam, že jí bolí břicho a neví proč! Ten jí tam normálně vykvetl! 8o A smrad jak ve vopičárně :poblion: 8o A ani u tohohle nic neřekl, jen otevřel okno, aby vyvětral :mrgreen:
(sestra to teda už lehce řešila :mrgreen: )
Takže nějaký krvácení, s tím si hlavu nelámej. Navíc na křesle máš pod sebou ten papír :palec:

• Citovat
  • Upravit
34
22.9.12 22:04

@emocuc.polymorf no tak to musela být síla. No sestry jsou kolikrát horší jak doktoři ale mi máme hodnou tak snad bude vše ok.Jste hodná že mne uklidnujete moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
22.9.12 22:06

Já jdu v úterý na cytologii, dr mi říkal, že prý mám jakejsi typ čípku, že po tom budu na 90 procent krvácet (špinit)… Mám si dát intimku rovnou nebo až pak spí odchodu? Jako já nevím jak ‚rychle‘ se začne krvácet… Máte některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
22.9.12 22:07

To vůbec neřeš. Jak už tu několikrát zaznělo, doktor je zvyklej. Já jsem tam jednou přišla se silným krvácením, zakapala jsem jim podlahu, kozu i klávesnici od ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
22.9.12 22:10

@Seizdra Já když po cytologii dostanu intimku, tak si ji dám až při odchodu. A stejně ani nešpiním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí