Psychika a častá menstruace

4989
27.9.12 14:21

psychika x casta menstruace

Ahoj
Muze mit casta menstruace souvislost s psychikou, s douhodobou zatezi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4034
27.9.12 15:06

Menstruace je čištění těla, u žen představuje vyčištění zátěže apod. Častá menstruace určitě může být způsobená tím, že je toho na ženu příliš a potřebuje to čistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
27.9.12 15:13

Ahojky, měla bych podobný dotaz, ale nevím jestli se někdo v tom vyzná. Už mám 4letého chlapečka, vždycky jsem měla s MS problémy, měla jsem jí asi po 10ti dnech, až s HA se mi srovnala, první těhotenství přišlo hned bez problému, dva roky po porodu jsem při braní HA(Lindynette) vždycky v polovině cyklu začala dost špinit, až do termínu MS. takhle pravidelně asi 5měsíců, šla jsem k DR. dělala nějaké testy a nakonec jsme to vyřešili jinou HA (Softine) prý je nějaká silnější, nebo tak…
ted bych ráda otěhotněla, mám druhý měsíc HA vysazenou a těhotenství se nezadařilo, ted ale zase začínám špinit, nevíte čím by to mohlo být?? budu mít vůbec nějakou ovulaci při takovýhle cyklech?? nevyznáte se v tom někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.9.12 19:17

Spíš anovulačními cykly, pokud není ovulace, tak může být cyklus buď extrémně dlouhý nebo naopak hodně krátký, třeba 20dnů. Menstruace jako čistění těla, no asi nejsem na toto příliš esotericky založená, ale o žádné čištění fakt nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí