Přijde MS, nebo ne? Chaoz

Anonymní
5.10.12 20:50

Příjde ms a nebo ne?Chaoz

Ahoj holky, jdu o5 pro radu.Min měsíc dorazila ms 3.9 trvala cca 15 dní. Nikdy jsme to tak dlouho neměla. Ale myslím si že je to tím že jsem po celou dobu používala jen tampony. Nicméně ms měla dorazit 30.9…Došla, ale jen nepatrná..trvala necelého pul dne.Ted?Když jdu na wc mám jen naružovělý toal. papír. Nic víc…Mám v tom chaoz…Pobolívají mě prsa, a mám strach abych nebyla těhotná. Nijak se s přítelem nechráníme. a říkal že ho dostatečně rychle vytáhl…ale jsem na pochybách..Kdy je čas na test? Máte to některá taky tak? Nebo už jen blbnu? Mockrát všem děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101775
5.10.12 20:52

Půl dne není MS… já bych ten test pro jistotu koupila, resp dva, jeden použít teď a druhý za cca týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
5.10.12 21:19

Rozhodně udělej těhot. test… A kdybys nebyla těhotná, tak si zajdi k dr. i tak…protože to, co popisuješ, není úplně normální jev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.12 21:28

Zakl.

I když jtrošinku špiním? Ale jen tak nepratrně. Špiním hlavně po sexu.

• Citovat
  • Upravit
5842
5.10.12 21:31

To, že špiníš a MS nepřichází, je divné…máš nejspíš splašené nějaké hormony…buď jsi těhu - to můžeš špinit a nebo něco v tělě máš v nepořádku - obojí se musí potvrdit u MUDr., takže v pondělí nástup na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101775
5.10.12 21:33

Buď to bude fakt těhotenství, nebo ti něco rozhodilo cyklus (to může cokoliv, stres, nějaká infekce… ) Ono tedy 5 dní zpoždění zas není tolik, kor pokud byla minulá MS silná, ale pokud během týdne nepřijde, tak to stejně bude doktora, až už s pozitivním nebo negativním testem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.12 21:36

Zakl.

@j.a.n.i1 Silná ani moc nebyla, jen dlouhá, ale nevím jestli byla tak dlouhá sama od sebe a nebo jestli to bylo tím že jsem celou ms používala tamony:(

• Citovat
  • Upravit
101775
5.10.12 21:37

Mě tedy tampony délku nikdy neovlivňovaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5842
5.10.12 21:49

Tamponama to není, to teda rozhodně, používá je obrovská spousta žen, délku MS to rozhodně neovlivňuje. Osobně je užívám snad již 10 let…téměř bezvýhradně tampony… takže tím to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.12 20:05

Zakl.

Já j používala celou ms tampony poprvé, vždicky jsem to střídala:(Tak vám nevím ale cítím se normálně. Jen mě pobolívá levé prso. A trošinku špiním, ale opravdu nepatrně:(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.12 22:22

Ahojte holky, píšu info.Ms stále nikde…zítra bude testovací den…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa