Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě se o víkendu stalo něco podobného…mám neustále výtok, nemůžu se toho zbavit…s přítelem jsme spolu spali a po styku ze mě začalo téct něco, bylo to jako ten výtok ale smíchaný s krví, mělo to narůžovělou barvu. No myslela jsem že to přejde ale teklo to ze mě celý den, chvilku jsem seděla na wc a myslela jsem že tam strávím celý den, protože to byl úplný proud
na gyndu půjdu, ale už si tam o mě myslí že si vymýšlím asi, jsem tam každou chvilku a prý mi nic není, ale tohle přece normální není ![]()
Já měla to samé a docela dlouho… Doktorka mi jasně řekla, že to může být kvůli 3 věcem. Jak vám vychází cytologie? Může to způsobit nedoleceny zánět (hned mi dala širokospektrální ATB) a za třetí křehkost žil, dostala jsem Cyclo3fort. Od té doby mám klid a že mě to fakt trápilo a měla jsem strach…
@Evca.St Ještě jsem na žádném vyšetření nebyla, takže nevím
Jen doufám, že to není nic vážného.
@tali98 jestli je to závažné nebo ne ti řekne jedině doktorka pokud máš sex, tak bys chodit měla, aspoň na preventivky. Ať ti to dobře dopadne ![]()
Ahoj,
už po několikáté se mi stalo, že jsem přímo při sexu začala jemně krvácet. Dvakrát se mi stalo, že to bylo silnější, ale po přerušení styku to přestalo. Zvláštní je, že někdy se to nestane a někdy jo. Beru antikoncepci a mám přítele. Samozřejmě mám v plánu se objednat k mé gynekoložce, ale chci se zeptat, jestli s tím někdo nemáte zkušenost? Nevím, zda by tl mohlo být z děložního čípku, nebo se pokaždé jedná o odřeniny, každopádně se to děje poměrně často, až na výjimky, kdy se neděje nic, což nechápu čím je to ovlivněno. Děkuji