Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s hlenovitou krvi ve stolici při menstruaci? Prave jsem se vrátila z wc a stolice byla úplně od hlenovite krve a při utirani sem měla jasně červenou krev, mam zrovna menstruaci ale měla jsem daný tampon, takže z toho to nebylo. Trochu mě to vyděsilo. Je to pro mě citlivé tema proto anonym. Děkuji za odpovědi
Muzes mit hemoroidy, což nijak nesouvisi s menstruaci… krvaceni z konecniku v souvislosti s menstruaci by mohlo vest k uvaze o endometrioze.
„@Stará známá“ co se tyče hemoroidu tak nevím nic mě nebolí ani nepali
Co se tyče endomezriozy tak se snažíme o druhé dite přes rok a půl a stále nic ale tím neříkám ze to bude určitě ono ![]()
Asi mi nezbyde nic jiného než se objednat k dr. 🙏
Dobrý den,
Mohu se zeptat, jak jste dopadla u lekare?
Mám stejný problém jako vy.
Děkuji za odpověď.
@Lenka66600 bylo to jen jednorázové, byla jsem u dr tak sem se ho na to ptala a on říkal že pokud to bylo jednou tak mi zřejmě praskla jen nějaká žilka. Tenkrát mě to dost vyděsilo ale od té doby se to neopakovalo a žádné jiné problémy jsme neměla, takže jsem to dál neřešila.
@Anonymní píše: Více
Může to bejt cokoliv hemeorid, ložisko endo, atd šla bych k lekari
@Lenca118 byla jsem u lékaře a vzhledem k jednorázové věci jsme to dál neřešili. Btw. Konverzace je stará dva roky
jen jsem odpovídala jak jsem dopadla ![]()
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s hlenovitou krvi ve stolici při menstruaci? Prave jsem se vrátila z wc a stolice byla úplně od hlenovite krve a při utirani sem měla jasně červenou krev, mam zrovna menstruaci ale měla jsem daný tampon, takže z toho to nebylo. Trochu mě to vyděsilo. Je to pro mě citlivé tema proto anonym. Děkuji za odpovědi