Genitální opar a novy partner

7
19.1.23 22:18

Genitalni opar a novy partner

Ahoj holky. Resila jste nektera jak rict novemu partnerovi ze trpite na genitalni opary a jaka byla po pripade reakce? A jak mu to vubec rict aby nevzal nohy na ramena a neutekl? Odnesla jsem si to z byvaleho vztahu partner mi nerekl ze ho ma a ted jsem z toho nestastna jak to budu do budoucna resit. Dekuji za reakce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3104
19.1.23 22:55

Říct bys mu to měla. Ale tak snad ho nemáš pořád a když se to blíží, jde to poznat, ne? Takže ho nemusíš nutně nakazit, když budeš zodpovědnější než tvůj bývalý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.23 23:08

Mě se děla když mám oslabenou imunitu nebo aspoň jednou za rok, ale vždy poznám ze ho budu mít no ho mám většinou na stejném místě takze hned mazu a vezmu si k tomu herpesin +Bčko a za 3 dny jsem v pohodě většinou jsem říkala ze nemam furt na sex nebo mě bolí strašně podbrisku. No a po roce jsem mu řekla ze když mám oslabenou imunitu tak se mě děla opar ze tedka nic nebude :lol: vzal to v klidu

• Citovat
  • Upravit
5783
20.1.23 00:07
@Dasa269 píše:
Ahoj holky. Resila jste nektera jak rict novemu partnerovi ze trpite na genitalni opary a jaka byla po pripade reakce? A jak mu to vubec rict aby nevzal nohy na ramena a neutekl? Odnesla jsem si to z byvaleho vztahu partner mi nerekl ze ho ma a ted jsem z toho nestastna jak to budu do budoucna resit. Dekuji za reakce :srdce:

Tak hlavně bys mu to měla říct, než k něčemu dojde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5783
20.1.23 00:11
@Anonymní píše:
Mě se děla když mám oslabenou imunitu nebo aspoň jednou za rok, ale vždy poznám ze ho budu mít no ho mám většinou na stejném místě takze hned mazu a vezmu si k tomu herpesin +Bčko a za 3 dny jsem v pohodě většinou jsem říkala ze nemam furt na sex nebo mě bolí strašně podbrisku. No a po roce jsem mu řekla ze když mám oslabenou imunitu tak se mě děla opar ze tedka nic nebude :lol: vzal to v klidu

Tohle bych teda brala za velkej podraz. :? A po roce lhaní bych to těžce vydýchávala a byl by to rozhodně důvod k rozchodu. Ne, ten samotný opar, ale to zatajování takové nemoci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.23 02:23

Můj manžel je tichý přenášet genitálnijo oparu. Takže mě nakazil, aniž by věděl, že je přenášec. Mám tedy favoritku, která jeho ex ho nakazila, ale to je jedno.
K otázce. Řekla bych to před sexem. Chytrý člověk to pochopí.
Manžel tedy opar nikdy neměl, ale vesele ho nevědomky přenesl. Jemu to nic nedělá.. Me to ničí život. Dělá se mi totiž všude po těle. Takže ne jen genital. Ale třeba stehno, rameno atd… :(
Kdo nezažil, tak nepochopí jaké to je peklo. Anonym snad chápete.

• Citovat
  • Upravit
7
20.1.23 09:37

Tak ja s tim uz takpve problemy nemam nedela se mi moc casto a prave to kolikrat ani nepoznam jak to mam male.On vedel ze neco ma a nerekl mi to docela dost me to sebralo beru to jako podraz. Urcite to reknu predem a nebudu takova mrcha jako on ale pripadam si ted jak nejaka poznamenana spindira…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.23 09:57
@Dasa269 píše:
Tak ja s tim uz takpve problemy nemam nedela se mi moc casto aprave to kolikrat ani nepoznam jak to mam male.On vedel ze neco ma a nerekl mi to docela dost me to sebralo beru to jako podraz. Urcite to reknu predem a nebudu takova mrcha jako on ale pripadam si ted jak nejaka poznamenana spindira…

Aha. No, blbá situace. Těžko říct, jak snadno bude nakazitelný on. Taky jak se bojí. S kondomem se riziko dost sníží, ale… Ale to by si měl rozhodnout sám.

A proč to dávám anonymně - řeknu ti svůj příběh o té nakazitelnosti. Já jsem si v podstatě jistá, že jsem genitální opar chytla od manžela kdysi v našich začátcích - z pusy. Prostě jednou takhle po aktu, kdy se mě tam dotýkal pusou, povídá, že ho brní rty a asi se mu dělá opar. :pocitac: To jsem si z toho ještě nic nedělala, protože jsem o existenci herpesu genitalis netušila. Dostala jsem ho za pár dní. Než mi došlo, co by to mohlo být, a než jsem naběhla k doktorovi, chvíli to trvalo.
Vtipné na tom celém je, že už jsme spolu přes patnáct let a já nikdy neměla opar na puse a on ho nikdy neměl tam dole…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.23 10:00
@Anonymní píše:
Můj manžel je tichý přenášet genitálnijo oparu. Takže mě nakazil, aniž by věděl, že je přenášec. Mám tedy favoritku, která jeho ex ho nakazila, ale to je jedno.
Manžel tedy opar nikdy neměl, ale vesele ho nevědomky přenesl. Jemu to nic nedělá.. Me to ničí život. Dělá se mi totiž všude po těle. Takže ne jen genital. Ale třeba stehno, rameno atd… :(

No mě stačilo, když jsem ho měla tam dole. Hlavně ten první výsev byl fakt děsný.

• Citovat
  • Upravit
7
20.1.23 12:12

Tak pro me je asi nejhorsi se s tim vyrovnat v hlave sa ten pocit ze si toho zgarba sepou ponesu na dosmrti a pak nikdo to nechce chytit ze? Ale jinak ja sama s tim uz moc problemy nemam chytnu to tak 3× do roka kdyz mam oslabenou imunitu mam jedem nebo dva pupinky natru a za dva dny jsou pryc, ale predstavit si tu konverzaci s novym protejskem tak je mi docela na nic. Aspon ze vidim ze nejsem sama komu se to stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.1.23 14:57
@Anonymní píše:

Tak to je ale hodne divne a byla jsi s tim u doktora? Nemas to spis herpes zoster? To se umi delat vsude po tele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
21.1.23 10:14

@Dasa269
Jen dotaz. To máš herpes 1 nebo 2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.23 19:02

Genitalni opar jsem jen třeba prenasec

Ahoj holky.
Je to pro mě dost trapný a proto anonymně.

Mám nového přítele oba dva jsme, ale partnery měly než jsme se dali dohromady.

K věci spíme spolu od června ale teď na konci srpna se mu něco udělalo na imtimnich partií. Nevěděli jsme co a mazali masti co to jako vysusi. Což se zlepšilo ale 4 dny zpátky jsme spolu spali a po 2 dnech se mu to udělalo znova ale takový vysev pupinku na délce penisu a já si myslím že je to genitalni opar. Jde k doktoru a já také, ale zdá někdo z vás také nemá zkušenost a tohle téma je teď nejnovější.
Mě nic není má to jen přítel ale je to zvláštní když jsme spolu spali i přes ty pupínky, které měl na začátku. Tak má otázka z ní nemůžu být jen já ta přenáseč? A já neměla žádné příznaky :,( nebo to teprve přijde. Nemám žádné problémy ani neměla. Ale je fakt že na konci července mi zase vyšla špatně citologie poprve ale na další mám jít až za půl roku, tak kdyby to bylo něco vážného tak ji budou asi dělat dřív.
Nemyslim si že ani jeden z nás podvádí. Nebo jsme to měli jen v sobě a teď se to prostě projevuje, ale je zvláštni až teď :roll:
Potřebuji asi jen uklidnit. Už mi i napadlo že bych se nechala udělat testy i na pohlavni nemoce ať prostě mám klid ať by vyšlo cokoliv.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa