Křížkové vyšívání na Vánoce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Křížkové vyšívání vánoce
Máminky shánim předlohy na vyšívány vánoční ubrus jedna se mi o takové ty krajinky zasněžené domečky kostely a takove nevíte kde bych to sehnala děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja kdysi kupovala časopis rozárka, zlatá kolekce, malování jehlou, jde to i přdplatit, kolem 500Kč na rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nellaskrobakova kdyby jsi chtěla nějaké časopisy napiš SZ já už je nebudu potřebovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer
oživuji diskusi. Máte tip kde koupit nebo stáhnou předlohy na vyšívaní- křižíková výšivka? Rada bych vánoční motiv krajiny a pod. děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@critline píše:
Dobrý večer
oživuji diskusi. Máte tip kde koupit nebo stáhnou předlohy na vyšívaní- křižíková výšivka? Rada bych vánoční motiv krajiny a pod. děkuji.
něco doma mám, můžu ti to nascanovat…připomeň se mi v SZ. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
předlohy
Přeju hezké odpoledne. Prosím, není mezi vami někdo, kdo má předlohy na krizkove vysivani na Vánoce? Například nějaký vánoční krajiny nebo zkratka něco vánočního? Klidne bych i odkoupila nějaká stara čísla časopisů. Nemůžu nikde nic pořádnýho sehnat a to si občas i ty časopisy kupuju. Takže kdyby někdo mezi vami takový byl, budu moc vděčna, když se ozvete. Předem mockrát dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem teď koupila moc hezkou krajinu v jedné galanterii v Brně, ale nejsem si jistá, že by se to dalo koupit online ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dixiee a muzu se prosím zeptat na jméno toho casopisu? Teda jestli to je v casopisu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zonia24 To právě nebylo v časopisu
jsem celkem začátečník a tak vyšívám do předtištěné předlohy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit