Vlastní kapsář do školky
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vlastní kapsář do školky
Ahoj děvčata,
docela teď šiju, ale nejsem žádný mistr, jen tak rovně něco sešít a chtěla bych ušít něco synkovi, nejlépe ten pytel do školky, aby měl prostě nějaký svůj osobitý ![]()
Ušily jste kapsářky svým dětičkám? Máte fotky? Pochlubte se, ispirujte, nebo jen poraďte, kde sehnat pěknou látku, nemůžu na nic natrefit… Chtěla bych nejradši s nějakým tématem, s dominantním obrázkem, ale to se právě špatně v Čechách shání
Ale beru jakoukoli insipraci ![]()
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Latky si vybiram na mmb, kdyz chci neco usit po babicce.Zkus mrknout. Jsou tam i krasny a z dovozu. Stejne tak se tam muzes mrknout, jak nektere sikulky kapsare siji.Taky jsme si ho tam nechavala sit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wildcherry što éto mmb? ![]()
Mimibazar? Vůbec ho neznám, ta snad to najdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ireeenka píše:
@wildcherry što éto mmb?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne nešila jsem ho…
všechny dětičky mají „školkový“ tak aby náš neměl jiný…ale stejný jako ostatní dětičky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Z píše:
Ne nešila jsem ho…
všechny dětičky mají „školkový“ tak aby náš neměl jiný…ale stejný jako ostatní dětičky
To mi přijde rozumné, bohužel u nás musí mít každý svůj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra
Díky moc za tip, opravdu jsou tam hezké věci, snad něco vyberu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ireeenka píše:
@wildcherry što éto mmb?
ty neznáš mimibazar? ![]()
- Citovat
- Upravit
@ireeenka aha…tak to jestli musí mít svlj, tak musíš hezký spíchnout ![]()
Já šici antitalent bych ho musela koupit
Na MMB
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jasněnkaa píše:
ty neznáš mimibazar?
Spadlá z měsíce ![]()
Občas mi to na něj hodí odkaz, když něco hledám, ale jinak ani nevím, co tam všechno je a jak funguje. Netušila jsem, že se tam třeba dají koupit látky, většinou nakupuju přes vyhledávače nebo Aukro
Že existuje, to vím, myslela jsem jen, jestli na něm ty látky najdu, ale v pohodě. Vždycky mně nějak odrazoval tím hustě popsaným textem, tak jsem ho nečetla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ireeenka píše:Spadlá z měsíce
Občas mi to na něj hodí odkaz, když něco hledám, ale jinak ani nevím, co tam všechno je a jak funguje. Netušila jsem, že se tam třeba dají koupit látky, většinou nakupuju přes vyhledávače nebo AukroŽe existuje, to vím, myslela jsem jen, jestli na něm ty látky najdu, ale v pohodě. Vždycky mně nějak odrazoval tím hustě popsaným textem, tak jsem ho nečetla…
- Citovat
- Upravit
@Petra Z píše:
@Jasněnkaa mimo téma…nezhubla si???
neděs mě
jdu si obléknout tanga, podle těch to vždycky poznám ![]()
- Citovat
- Upravit