Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
krosna Caddy CHICCO
Ahojky co si myslíte o této krosně?
Odpovím tak nějak souhrně na obě tvé diskuze.
Pokud to chceš pro svého syna, tak je v 6m asi ještě brzy ![]()
Píší sice, že je to už pro děti od 6m, ale většina miminek v tomto věku ještě ani samo nesedí - není nic horšího než bortící se dítě v krosně
TAky mi přijde na krosnu ještě malý. Co třeba nějaké Ergonomické nosítko?
ahoj…my ji mame…mala v tom byla od 7mi mesicu a pohoda…je ale potreba aby dite sedelo…neni tam zadna opora ani nic…by ti mohl vypadavat bokem ven
jinac ma aji plastenku..takze kdyz je skarede tak mimco nezmokne…mala v ni je rada a ujdeme i velky tury
jsme s ni moc spokojeny ![]()
Trochu nechápu ty odpovědi
Mikky se ptá na konkrétní krosnu a ne na to, jestli v ní může nosit své dítě, ne? Znám děti, které v půl roce seděly. Nebo chce tip na vánoční dárek od prarodičů. Atd., atd. ![]()
A k otázce - my ji máme (a zrovna prodáváme
), byli jsme spokojeni, odnosili jsme v ní oba kluky. Záleží spíš na tom, jak moc ji budete využívat. Pokud jste turisti, kteří tráví volné chvíle na horách a krosnu budete využívat hodně často, doporučila bych spíše nějakou, která má pod nosítkem i batoh. Caddy má sice kapsička, ale ta stačí jen na pár drobností. Jinak je pro dítě i nosiče pohodlná, kluci v ní byli rádi. Pokud budete krosnu používat jen na kratší výlety, určitě stačí. Boudička proti slunci i pláštěnka jsou super.
A ještě jedna, doufám, že chlop nezjistí, že ho vystavuju na internetu ![]()
Fifik, odpovídala jsem na otázku, co si myslím o této krosně.
Sama zakladatelka se ptala.
Pokud by se ptala na reference a zkušenosti, mlčím, protože osobní zkušenost nemám (a ani nikdy mít nebudu).
Takže co si o ní myslím? Že pro 6m dítě není moc vhodná.
Díky všem za odpovědi samozřejmě, že do ní prcka nebudu rvát hned zítra
Jedná se o vánoční dárek jen trochu s předstihem sonduju jakou mu opatříme no a až se posadí půjde do krosny. Pokud to zvláne před Vánocemi tak bude mít pod stromkem holt už trochu opotřebovanou krosnu ![]()
jo a ten batoh nam nevadi ze tam neni…chodime na dlouhe tury a ja mam na zadech batoh..pritel terezku…aspon se to trochu rozlozi ta vaha ![]()
mikitaa: jo tak batoh mi taky nebude chybet vzhedem k tomu, že náš prcek má už teď přes 9 kg budeme asi taky váhu rozkládat na víc zad ![]()
mikky píše:
mikitaa: jo tak batoh mi taky nebude chybet vzhedem k tomu, že náš prcek má už teď přes 9 kg budeme asi taky váhu rozkládat na víc zad
hmm takovej drobecek
![]()