Nosnost šátku Medley-Samuel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4486
31.10.10 18:05

nosnost šátku Medley

Ahoj,
zajímala by mě nosnost šátku Medley, konkrétně tkaného šátku Samuel.
Na jejich stránkách jsem našla pouze toto: Šátek Samuel, tkaný, barvy královské modré, velmi příjemný, poddajný, měkký, vynikající pro veškeré úvazy, absolutní favorit mezi šátky. Středně silný se zešikmenými cípy, délka 5 metrů, 100% bavlna.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
31.10.10 18:12

Na šátky Medley neseženeš moc pozitivních referencí.
Tato firma tká šátky asi takto: Ze zhraničí se dovezou obyčejné látky z metráže, šmikne se to do požadovaného tvaru, aby to vypadalo jako šátek a prodá se to jako „tkaný šátek na nošení dětí“ :roll:

Obrázek si o tom udělej sama :-?
S opravdovými šátky se to srovnávat nedá. Si to představ, jak by se ti asi nosilo v ubrusu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
31.10.10 19:02

Cappy, já ho měla a nosila jsem v něm :lol: , ale teď se mě na tu nosnost ptá paní, co ho chce koupit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
31.10.10 19:05
LucaLuca píše:
Cappy, já ho měla a nosila jsem v něm :lol: , ale teď se mě na tu nosnost ptá paní, co ho chce koupit. :-)

Opravdu netuším, jakou má garantovanou nosnost látka z metráže.
Didymos své šátky ze stálé nabídky nestoval i na 700kg

To ale určitě nebude případ Medley

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
31.10.10 19:48

najdeš to na jejich stránkách www.medley.cz

Cappy: ty pořád medley kritizuješ :roll: ale pro ty co chtějí šátkovat a nemohou si dovolit dražší jsou dobré…

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
31.10.10 19:49

Cappy máš to nějak podložené, že šátky medley jsou šity z toho co tvrdíš?

• Citovat
  • Upravit
6093
31.10.10 20:14
Michaelakkk píše:
Cappy máš to nějak podložené, že šátky medley jsou šity z toho co tvrdíš?

Máš-li zájem o bambusový super tkaný šátek, najdeš ho na stránkách Medley .
Nebo si objednej látku a ušij si to sama :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
31.10.10 20:18

Ale chceš-li ještě nějaké další informace nebo reference, klidně se ptej, ráda poskytnu info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
31.10.10 20:34

Oni si asi v Medley trochu pletou pojmy co? :mrgreen: Tkaný šátek prý. No tak tkaná je ta látka určitě, ale ne za účelem použití na šátek.

A jestli nevíš nosnost přímo od výrobce (ten ji podle mě neví taky), tak jí napiš jaké dítě (jak velké a těžké) jsi v něm nosila… :nevim:

Míšo zas jako jakej je rozdíl koupit si tohle za 1000,– a Didymos za 1500,– z druhé ruky? (Dá se koupit). Pokud chci vážně nosit, tak si myslím, že fakt je lepší si připlatit a mít něco kvalitního. Navíc se to pak dá prodat s ne příliš velkou ztrátou dál (můj první šátek mě stál takhle 200,–: Didymos Moritz 4,1m).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
31.10.10 22:01

mÍŠO, JÁ TAKY ZAČÍNALA S LEVNÝM ŠÁTKEM, PROTOŽE se mi nechtělo utrácet takové prachy. Nový stál 1200,–. Byla jsem spokojená, ale při vázání na záda se nedařilo, rozhodla jsem se koupit osvědčenou značku. Byla to opradu změna. Původní šátek prodala na auktru za 560 Kč, tedy ýsledná ztráta 640 Kč. Šátek Didymos jsem sice koupila dvaktrát dráž 2300,– , ale po půl roce používání prodala s minimální ztrátou 300,–, takže ono je drahé a DRAHÉ. :wink:

• Citovat
  • Upravit
neczuz
31.10.10 22:06

Ještě k ěci - elastik má udávanou nosnost 10Kg, pevný jsem nenašla.

• Citovat
  • Upravit
4486
1.11.10 09:42
Michaelakkk píše:
najdeš to na jejich stránkách www.medley.czCappy: ty pořád medley kritizuješ :roll: ale pro ty co chtějí šátkovat a nemohou si dovolit dražší jsou dobré…

Tam to právě není, jen nosnost elastického. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
1.11.10 09:48
suvik píše:
A jestli nevíš nosnost přímo od výrobce (ten ji podle mě neví taky), tak jí napiš jaké dítě (jak velké a těžké) jsi v něm nosila… :nevim:Míšo zas jako jakej je rozdíl koupit si tohle za 1000,– a Didymos za 1500,– z druhé ruky?

Suvik, já už si nepamatuju, do kdy jsem nosila, nosila jsem jen chlapečka a asi jen do roka, a to měl 8 kg. Což spousta děcek má v půl roce, tak to by se kupující asi moc nelíbilo. :-)

Já třeba kupovala šátek před 4 lety a byl tak cca Vatanai za 1400 a tento za 900. A nevěděla jsem, zda budu nosit. Šátky z druhé ruky tenkrát nebyly, šátkování celkem začínalo (nebo jsem měla ten pocit).

Každý má jiné důvody pro to, co koupil. Mně se nosilo dobře. Tak se tu nehádejte :lol: , ptala jsem se na nosnost a ne, jestli existuje nějaký lepší. To jistě ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí