Nosítka – jaká vybrat?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
618
28.10.10 19:43

nosítka - jake vybrat ???

Ahoj maminky. mam prosbu. chtěla bych koupit nejake nosítko na mimi.synovi jsou 2 mesíce a rada bych ho nosila delší dobu. chtěla bych neco kvalitní, co mu nebude ničit páteř a bude to pohodlné pro mne i pro manžela.tady je prave trochu zadrhel, že ja mam 165cm a manžel je veliký chlap (:lol: nejen do vyšky), ma 195cm. takže bych potřebovala něco co bez problémů bude sedět mně i jemu. poradíte něco? jake mate s různýma nosítkami zkušenosti? diky moc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14598
28.10.10 19:46

Ahojky, jsem maximálně spokojená snosítkem MAnduca. Je od narození do 20 kg. :palec:
Hlavní váha dítka je na bocích, mimčo je přímo na těle mámy, není mezi ní žádná číst nosítka.

http://www.mamaja.cz/…duca/manduca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.10.10 19:46

Zkušenost zatím nemám, protože mimi je ještě zakuklené, ale doma máme připravené ergonomické nosítko, Manducu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
28.10.10 19:53

Radím zajít osobně do kamenné prodejny a nosítka si vyzkoušet, každému sedí něco jiného.
Na trhu je hodně druhů, já jsem měla tu čest s Manducou a Ergem.
Erg. nosítko se přizpůsobí, má spoustu „utahovátek“.
My jsme docela narazili, protože já i přítel máme celkem dlouhá záda a při nošení nosítka na zádech bylo dítě hodně zapadlé a nemělo šanci vidět nic (kromě našich lopatek :-? ).

Ovšem nejpřizpůsobivější je šátek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
28.10.10 19:54

Já mám Ergo. Mně seděla i Manduca, ale manžel se lépe cítil s Ergem. Já si myslím, že nosítko je potřeba si vyzkoušet. Většina seriózních prodejců nabízí i půjčení nosítek. např.. http://www.branakdetem.cz/…tem/pujcovna nebo již zmíněná mamaja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
28.10.10 20:03

Já mám taky 165 cm a manžel přes 190 cm. Máme Ergo, nosíme mladšího syna od 7-mi měsíců až do teď. Naprostá spokojenost.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
28.10.10 20:41

Mám Ergo, mimi v něm nosím od 2m (s novoroz.vložkou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
28.10.10 21:02

Pokud se budete při nošení nějak pravidelněji střídat, doporučuju Bondolino.
Je nejsnadněji přizpůsobivé různým nosičům, nemusíte se zdržovat žádným nastavováním přezek.
my se s manželem střídáme s egrem a je docela opruz štelovat ty přezky pokaždé jinak.
Určitým řešením by potom mohl být taky nákup dvou nosítek :-)
A ano, nejpřizpůsobívější je šátek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
28.10.10 21:37

Mame Manducu a satek…satkovala jsem do pul roku…(uvaz kolibka)…a pak spise Manduca.¨
ALe jak bylo psano, je nejlepsi si zajit zkusit do obchodu..neboi idealneji..zapujcit na 10 dni za to pujcovne..cca 250 Kc…hromada veci se ukaze az po par dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
28.10.10 22:03

Mam baby bjorn a jsem spokojena. Sedi i manzelovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
28.10.10 23:52

Máme Chicco you and me, je super. Nosili jsme mimčo oba dva, je to pohodlné nosítko pro mimčo i rodiče. Přikládám ilustrační obrázek.

• Citovat
  • Upravit
6093
29.10.10 10:20
j.pampeliska píše:
Mam baby bjorn a jsem spokojena. Sedi i manzelovi.

Tajanko, poznámka pro tebe. Babybjorn není kvalitní ergonomické nosítko, ale jenom předražená klokanka s velkou reklamou.

xxZuzana píše:
Máme Chicco you and me, je super. Nosili jsme mimčo oba dva, je to pohodlné nosítko pro mimčo i rodiče. Přikládám ilustrační obrázek.

Jenom opět komentuji pro Tajanku. Je to klokanka, která není dobrá pro páteř a kyčle.
Nejedna se o erg. nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
29.10.10 13:33

diky moc všem za rady a příspěvky. asi si pujčíme na vyzkoušení Manducu (nad ni jsem uvažovala), ale manžel je trochu šetřílek a nelibila se mu cena…když jsme nevedeli jestli to bude vyhovovat nam obema a jestli se maly v tom vubec bude chtít nosit.tak to vyzkoušíme a pak se rozhodneme :-D

ještě jednou díky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
29.10.10 18:28

Taky s emi nelíbila cena, ale vyzkoušela jsme a došla k názoru, n ež zas zkoušet, co sedne a nesedne a vyhoti peníze za nosítko pro mimčo a pak pro větší dítko.. Manduca se vyplatí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
29.10.10 18:33
Tajanka píše:
diky moc všem za rady a příspěvky. asi si pujčíme na vyzkoušení Manducu (nad ni jsem uvažovala), ale manžel je trochu šetřílek a nelibila se mu cena…když jsme nevedeli jestli to bude vyhovovat nam obema a jestli se maly v tom vubec bude chtít nosit.tak to vyzkoušíme a pak se rozhodneme :-Dještě jednou díky :-D

Manducu klidně prodáš se ztrátou asi 500 Kč :wink: Podívej se na nějaký bazar, za kolik se prodávají použité :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí