Šátek na nošení dětí - Zlínsko

5185
24.10.10 22:21

Satek na noseni deti Zlinsko

Nevite nekdo, zda se da ve Zline, Uh. Hradisti ci okoli koupit satky na noseni? Nemam s nosenim zadne zkusenosti, takze nechci objednavat na netu. Predem diky za tipy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
24.10.10 22:28

snad někdo poradí bližší místo, mě napadá jen Brána k dětem v Brně, ale to je 100km :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.10.10 22:29

A nebo mrkni na nosenideti.cz do diskuzí a zkus najít nějakou nosnici v tvém okolí, že by ti ukázala, co má, třeba by sis i zkusila navázat. Nosící komunita je velice vstřícná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
24.10.10 22:42

Brno mam fakt trochu z ruky… Ale asi tady v okoli nic nebude :-( hledala jsem na netu a nic. Asi proctu vsechny diskuze o satkovani a vyberu si dle rad zkusenych mamin. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
24.10.10 22:44

Ve Zlíně prodává šátky třeba Slůně http://www.slune.eu/index.php?…. Nakupovala jsem u nich ještě když byli na Prioru, teď jsou nově přestěhovaní v Ternu. Při koupi šátku mi automaticky poskytli hodinový kurz vázání. Byla jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.10.10 22:46

Dobry vecer, primo ve Zline v pasazi terno je prodejna Slune. maji latkove plenky, satky, ergonomicka nositka…poradaji i kurzy vazani deti do satku. tato prodejna ma tez eshop slune.eu. mam s nimi jen ty nejlepsi zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
24.10.10 22:51

Jee, no diky moc holky. Do terna vubec nejezdim, takze me to ani nenapadlo, ale hned zitra se tam vydam. Tata naucil malou na noseni na rukou a ja ted budu satkovat, jinak se z ni zblaznim. Jeste jednou diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.10.10 22:52

Tak super, máš to u nosu. Pokud budeš chtít jen jeden šátek na celé nosicí období, tak bych vzala Storchenwiege. Kvalita je třeba oproti šanami úplně jinde a cena jde. Konrétně Leo je prý vhodné jak pro kojence, tak pro batolata :wink:

jinak kvalitní šátky se dají taky sehnat z druhé ruky, některé jsou příjemně zanošené, zanošením se líp vážou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
24.10.10 23:10

Myslela jsem ze zkusim zacit s elastickym. Nebo se mam na to vykaslat a jit rovnou do pevneho? Cena u storchenwiege je opravdu dobra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
24.10.10 23:22

Gladys, cetla jsem diskuzi z minuleho tydne, kde doporucujes elastak pro zacatek, takze dam na tvou radu a jdu zitra do toho. Uz se tesim, az budu mit malou uvazanou u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.10.10 23:27

Pokud tam půjdeš, tak si nech předvést obojí a podle toho se rozhodni :wink: Ale elasťák ti vydrží ještě tak 4-5m maximálně, potom se jde stejně do pevného. Zase je na manipulaci trochu snažší, ale jsi omezená tak na jeden ůvaz, s elastikem by každý úvaz měl být třívrstvý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.10.10 23:29

Já se snažím být nezaujatá, ale kvalitním elasťákem nic nezkazíš. Koukala jsem, že nabízejí MaM, ten pak prodíš za hezký peníz a budeš mít základ na kvalitní pevný šátek :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
25.10.10 06:52

Taky radím jít do Slůněte, teď tam sice přibíraly nové kolegyně, které se ještě tak moc projevit neumí ( :-? ), ale snad tam narazíš na starší tváře, které umí poradit ;-)
Jinak se ve Zlíně pořádají i nosičské srazy, kde by sis mohla spoustu šátku osahat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
25.10.10 19:27

Tak dnes jsem byla ve sluneti a poridila jsem elastickym MaM. Musim rict, ze jsem se uz dlouho nesetkala s tak prijemnymi a ochotnymi prodavackami. Naucili me primo v prodejne zakladni uvazy, takze super! Diky moc za doporuceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
26.10.10 21:29

Tak to jsem ráda, že jsou stále stejně ochotní. Určitě budeš spokojená. Jakou sis vybrala barvu?

Já jsem u nich kupovala Manducu a těsně před porodem i šátek MaM. Ten se momentálně chystám prodat, kdyby mě to bývalo bylo napadlo mohla jsem Ti ho nabídnout :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí