Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nevite nekdo, zda se da ve Zline, Uh. Hradisti ci okoli koupit satky na noseni? Nemam s nosenim zadne zkusenosti, takze nechci objednavat na netu. Predem diky za tipy. ![]()
snad někdo poradí bližší místo, mě napadá jen Brána k dětem v Brně, ale to je 100km ![]()
A nebo mrkni na nosenideti.cz do diskuzí a zkus najít nějakou nosnici v tvém okolí, že by ti ukázala, co má, třeba by sis i zkusila navázat. Nosící komunita je velice vstřícná ![]()
Brno mam fakt trochu z ruky… Ale asi tady v okoli nic nebude
hledala jsem na netu a nic. Asi proctu vsechny diskuze o satkovani a vyberu si dle rad zkusenych mamin. ![]()
Ve Zlíně prodává šátky třeba Slůně http://www.slune.eu/index.php?…. Nakupovala jsem u nich ještě když byli na Prioru, teď jsou nově přestěhovaní v Ternu. Při koupi šátku mi automaticky poskytli hodinový kurz vázání. Byla jsem moc spokojená.
Dobry vecer, primo ve Zline v pasazi terno je prodejna Slune. maji latkove plenky, satky, ergonomicka nositka…poradaji i kurzy vazani deti do satku. tato prodejna ma tez eshop slune.eu. mam s nimi jen ty nejlepsi zkusenosti.
Jee, no diky moc holky. Do terna vubec nejezdim, takze me to ani nenapadlo, ale hned zitra se tam vydam. Tata naucil malou na noseni na rukou a ja ted budu satkovat, jinak se z ni zblaznim. Jeste jednou diky ![]()
Tak super, máš to u nosu. Pokud budeš chtít jen jeden šátek na celé nosicí období, tak bych vzala Storchenwiege. Kvalita je třeba oproti šanami úplně jinde a cena jde. Konrétně Leo je prý vhodné jak pro kojence, tak pro batolata ![]()
jinak kvalitní šátky se dají taky sehnat z druhé ruky, některé jsou příjemně zanošené, zanošením se líp vážou ![]()
Myslela jsem ze zkusim zacit s elastickym. Nebo se mam na to vykaslat a jit rovnou do pevneho? Cena u storchenwiege je opravdu dobra.
Gladys, cetla jsem diskuzi z minuleho tydne, kde doporucujes elastak pro zacatek, takze dam na tvou radu a jdu zitra do toho. Uz se tesim, az budu mit malou uvazanou u sebe.
Pokud tam půjdeš, tak si nech předvést obojí a podle toho se rozhodni
Ale elasťák ti vydrží ještě tak 4-5m maximálně, potom se jde stejně do pevného. Zase je na manipulaci trochu snažší, ale jsi omezená tak na jeden ůvaz, s elastikem by každý úvaz měl být třívrstvý.
Já se snažím být nezaujatá, ale kvalitním elasťákem nic nezkazíš. Koukala jsem, že nabízejí MaM, ten pak prodíš za hezký peníz a budeš mít základ na kvalitní pevný šátek
![]()
Taky radím jít do Slůněte, teď tam sice přibíraly nové kolegyně, které se ještě tak moc projevit neumí (
), ale snad tam narazíš na starší tváře, které umí poradit ![]()
Jinak se ve Zlíně pořádají i nosičské srazy, kde by sis mohla spoustu šátku osahat ![]()
Tak dnes jsem byla ve sluneti a poridila jsem elastickym MaM. Musim rict, ze jsem se uz dlouho nesetkala s tak prijemnymi a ochotnymi prodavackami. Naucili me primo v prodejne zakladni uvazy, takze super! Diky moc za doporuceni.
Tak to jsem ráda, že jsou stále stejně ochotní. Určitě budeš spokojená. Jakou sis vybrala barvu?
Já jsem u nich kupovala Manducu a těsně před porodem i šátek MaM. Ten se momentálně chystám prodat, kdyby mě to bývalo bylo napadlo mohla jsem Ti ho nabídnout
.