Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj, tak my jsme Cybex I.Go měli a musím ho jen chválit, myslím, že je to super nosítko, pro ty co si netroufají na úvazy šátků. Miminko opravdu do 4 měsíců může krásně ležet, přitom cítí maminku a spokojeně spinká. Když měl malý problém usnout, tak jsme ho šoupli do nosítka a tam spal hned, pak jsme ho odepli a mohli dát do postýlky nebo do kočárku
Kolem 5ti měsíců už jsme ho nosili ve vertikální poloze a taky paráda, u nás bylo nosítko využito a já měla dobrý pocit, že je malý ve správné poloze. S Cybex First GO skušenosti nemám, ale vypadá to že změna je opravdu jen v nošení přes jedno rameno. Třeba někdo poradí více ![]()
Ahojte,
chci se zeptat, jestli zná někdo podrobně obě nosítka od Cybexu. Myslím tím, jestli ví v čem přesně se ta starší a novější verze liší? Já jsem zatím odhalila pouze to, že u Cybex I.GO jsou i u první polohy pro nejmenší miminka popruhy přes obě ramena a u té novější FIRST GO pouze přes jedno.
Taky by mě zajímalo, jestli možnost měnit a přizpůsobovat velikost nosítka pomocí zipů je jen specialitou varianty Cybex 2.GO, nebo ho nově má i FIRST GO?
Díky moc každému, kdo odpoví.