Problém s kapuckou u Beco nosítka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
165
6.10.10 13:12

Problém s kapuckou u Beco nosítka

Ahoj holky, mám problém s kapuckou u Beco nosítka (typ Butterfly II), tak jsem vás chtěla poprosit o radu. Pořídila jsem ho před pár týdny, malá ho miluje a když mi v něm usne, opře si hlavičku o mě. Kapucku jsem proto až do teď nepotřebovala. Včera jsem ji chtěla nasadit a připadá mi hrozně volná. Mám pocit, že hlavičku dítěte vůbec nefixuje. Nevím, jestli něco nedělám špatně. Zapnutá je na poslední druk. Máte s tím některá zkušenost? Co jsem se dívala na netu, tak u Beco Gemini mi připadá řešení opory hlavičky mnohem lepší.
A když jsme u těch nosítek, jak do nich oblékáte prcky v tomhle počasí? Vyplatí se podle vás Mam kapsa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16247
6.10.10 13:31

No Beco tedy nemám, ale myslím, že fotka by nebyla špatná :) A pořád lepší hlavičku jistit, než ne :)

A kapsa MaM se určitě vyplatí, pokud se ti nechce investovat rovnou do bundy… To je ještě lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
6.10.10 13:45

Veko neznám, viděla jsem, taky mi přišlo, že dítěti hlava lítala i s kapuckou.
MaM kapsa je super. Zvažovala jsem budnu, nevěděla jsem, zda investovat. Ale zkusila jjsem 2× a kluk měl hrozný hysterák, tak to vyřešil a mám MaM kapsu.

• Citovat
  • Upravit
31594
6.10.10 13:52

Nema v te kapucce zaintegrovanou gumičku, kterou by šla víc nařasit?
Manduca to má, že tam z tunýlku čouhá taková ta gumička s dírkami, je tam knoflíček a ta gumička se zapne na knoflíček na takovu dírku, jak je zrovna potřeba, kapucka se nařasením zmenší.
jinak mě nic nenapadá, asi je dělaná větší, aby sedla velkým dětem, u malých jsem podle fotek koukala, že asi počítají, že hlavu bude jistit samotné tělo nosítka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
6.10.10 14:45

Mam stejne Beco a u spiciho ditete mi hlavu fixuje dobre.Ovsem dcera ma 10m.Jak je stare tve dite? Oblecena je bez kapsy - puncochy,body,ponozky,botky,kombineza. Pokud je kapsa- to stejne bez kombinezy,plus lehci bunda a teplaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
6.10.10 15:32

Ještě jak oblékám…
Kluk je horkokrevný, takže moc ne.
Pokud je okolo těch 13-15ti, tak vlněné kamaše nebo kalhhoty bez podšívky a návleky; body, fleesová bunda, ponožky, boty, čepice.
Pokud je o něco třeba ráno chladněji, k těm 10ti stupňům, tak přidávám už kapsu, na hlavě slabá vlněná kukla.

• Citovat
  • Upravit
165
6.10.10 21:25

Holky, díky moc za reakce! Bohužel to bude asi tak, jak píše Gladys. Kapucka je podle všeho dělaná na větší děti, nemá ani gumičku na dotáhnutí, pouze několik druků. Malé je teprve 5 měsíců a je spíš drobnější, třeba do kapucky ještě doroste. Dneska jsem se dívala ještě na zahraniční hodnocení Beca a lidi si na kapucku většinou stěžovali :-( Ostatní nostítka (Manduca, Ergo) mi vůbec neseděla a jinak jsem s Becem moc spokojená, tak zkusím kapucku nějak předělat. I když člověk by čekal, že za ty peníze bude opora hlavičky mnohem lépe řešená 8-o
Vidím, že většina z vás si kapsu Mam chválí, tak jdu brouzdat po obchodech, kde ji sehnat nejvýhodněji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
18.10.10 11:35

Já jsem s tou kapuckou nikdy problém neměla. Když byla Veru malá, tak jsem ji nepotřebovala, držela ji v pohodě ta opěrka, je dlouhá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí