Manduca nebo Cybex 2GO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1950
30.9.10 18:21

Manduca nebo Cybex 2GO

Maminky, prosím poraďte které nosítko by jste si koupily? Chtěla bych znát pro a proti - vím že tady několik diskuzí na manducu už proběhlo, ale chěla bych konkrétní srovnání Manduci a Cybex 2GO. Malá nosí zatím frejkovu peřinku, tak by mě zajímalo, jestli takové nosítko jí může nahradit?

PS: Šátek nechci - převážně nosítko bude využívat partner a ten by to psychicky nezvládnul a letěl by do koše :oops: :mrgreen:

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
30.9.10 18:47

Manduca, Manduca, Manduca :palec: :palec: :palec:

Srovnání nemám, protože klokanky (Cybex) nepodporuji a v životě bych si to nekoupila.

Jestli ti nosítko nahradí peřinku netuším, ale vzhledem k tomu, že pozice kyčlí v ergonomickém nosítku je OK, mohlo by to pomoci při nedovyvinutých jadérkách :think: (možná plácám :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
30.9.10 18:50

Manduca, viz. Cappy.
Navíc… viděla jsi někdy v klokance dítě starší než pár měsíců? Já teda nikdy, tipuju, že je to tím, že je nošení v klokance hrozně nepohodlné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
30.9.10 19:07

Holky děkuju, ještě jsem koukala že před mým dotazem byl jeden na nějaké Beco, jsem z toho jelen 8-o :lol: Jo, nemáte nějaký tip na eshop kde bych manducu sehnala za prima cenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
30.9.10 19:11

Rybko, co je u tebe prima cena?
Myslím, že novou Manducu neseženeš levněji než cca 2500 :-?

POužité se pohybují kolem 2000.

Tohle je prostě zboží, které moc na ceně používáním neztrácí.

Jinak erg. nosítek je víc druhů - Beco, Manduca, Ergo, Liliputi, Panda, Skaldino, atd.

Více o nošení se dozvíš ZDE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
30.9.10 19:29

:-D určitě chci nové, právě jsem všude narazila na 2500 a výš, tak jsem si myslela jestli by nebylo někde levnější…? :mrgreen: Ale nevadí, myslím že to za to stojí. Kouknu na ten odkaz, každopádně moc děkuju, zkušenost je lepší než vybírat podle vzhledu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čaver
30.9.10 19:33

Jedině manducu - má specialní vložku pro novorozence a určitě tam dítko má „ergonomicky“ zavěšenou páteř. Tzn. není to jako v nosítku, kde ty děti visí za rozkrok.

• Citovat
  • Upravit
1950
30.9.10 19:35

teda Cappy ty jsi mi s tím odkazem dala, teď už vůbec nevím jaké :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
30.9.10 20:38

Rybko, manducu lze i půjčit. (Buď přes net, nebo i v kamenném obchodě.) Tak vyzkoušíte a uvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
30.9.10 20:48

tak jsem partnera ukecala a pojedeme na For Babies… :dance: snad budu pak chytřejší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
30.9.10 21:16

Ahoj, jestli má prťe potíže s kyčlema, tak od klokanek hooodně rychle pryč! Rozhodně ergonomický nosítko. U nás vyhrála Manduca, vybírala jsem fakt poctivě a dlouho. (viz.: https://www.emimino.cz/…na-to-48963/ )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
30.9.10 23:46
Rampepurna píše:
Ahoj, jestli má prťe potíže s kyčlema, tak od klokanek hooodně rychle pryč! Rozhodně ergonomický nosítko. U nás vyhrála Manduca, vybírala jsem fakt poctivě a dlouho. (viz.: https://www.emimino.cz/…na-to-48963/ )

Rampepurno, super, děkuju, takže Beko ne, ještě jsem koukala v té tabulce na Ergo, to by bylo na ty kyčle v pohodě? Podle toho obrázku v tom prvním odkaze to vypadá že je to podobně vykrojené?? Jsem fakt laik a raději se nechám od někoho navést než vybrat špatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí