Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj maminy. Chtela bych poprosit o radu. Dnes jsem koukala na veletrhu For Babies na nositko Beco Butterfly a moc se mi libi. Prijde mi na prvni pohled bezpecnejsi a o neco lepsi nez Manduca - kvuli vnitrnimu dilu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Co byste doporucili - radeji Manducu nebo Beco Butterfly?
A nosili jste v nem miminko uz od narozeni?
Moc dekuji za vase zkusenosti ![]()
Beco je vzhledově přitažlivější, má právě ten panel látky mezi nošencem a nosičem - někdo si to pochvaluje.
Mně osobně přijde lepší Manduca, ale nemám možnost srovnání. Beco se mi zdálo takové menší (možná jen můj dojem) + navíc se mi zdá, že v Manduce je lepší podsazení zadečku.
Nejlepší by bylo vyzkoušet, ale jak koukám, nemáš na kom
Každopádně obě jsou dobrá ![]()
Ahoj mam dame Beco But. a naprosta spokojenost.Snadno nandas i sundas na bricho i zada. Velmi pohodlne a mekke. Oproti manduce je vhodnejsi pro drobne zeny. Jinak jsou oboji velmi kvalitni. Manduca i Beco maji novorozeneckou vlozku, cili oboji vhodne pro novose. Nejlip si je vyzkouset, napr. v Brana k detem. Jen prosim nikdy nenosit dite oblicejem od nosice ![]()
Ahoj, rozhodně Manducu! Beco je strašně krásný na pohled, ale pohodlí miminka je přednější.
Jestli máš minutku, tak by ti mohla pomoct i tahleta „nabušená“
diskuse https://www.emimino.cz/…na-to-48963/
ahoj, v Becu nosime obe deti a jsme moc spokojeni. je pohodlne pro nas i pro deti. pokud hledas nositko, ktere snadno nandas, bezpecne presunes na zada, dobre vypada zvol tuto znacku. pokud chces nosit 3-4 lete dite tak si samozrejme najdi nositko batoleci, ale moje zkusenost je (a nejen moje), ze takto velke deti se v nositku pravidelne nenosi - takto velke deti chodi a behaji
.
Vloni jsem se taky rozhodovala, jaké nosítko koupit a jak je psáno již výše, nejlepší je zajít do obchodu, kde různé typy nosítek prodávají a vyzkoušet. Každému sedne něco jiného. Některá nosítka jsou spíše pro větší lidi, některá pro menší. Já byla V Bavlnce v Praze, kde mají asi všechny nosítka, co existují a vybrala jsem Beco - sedlo mi nejlíp (samozřejmě jsem zkoušela s malým i pro něj bylo nejlepší, má nejdelší opěrku a drželo mu to hlavičku, manduca byla krátká, i když se dá prodloužit). Dobré bylo, že nosítko jsem si na 14 dní půjčila (musí se složit záloha, co stojí) a když se osvědčí můžeš si ho nechat, pošlou ti jen fakturu a když budeš nespokojená, tak ho vrátíš a stojí tě to asi 200,–, myslím…
Taky máme Beco a naprostá spokojenost. Nezkoušela jsem ho s malou a rovnou jsem ho koupila. Naštěstí je v něm spokojená a líbí se jí tam. Líbila se mi i Manduca, ale nakonec to vyhrálo Beco
Tak mohu jen doporučit.
ahoj taky mám beco a naprostá spokojenost,je moc fajn.Prckovi se tam od začátku líbilo.poprvé jsem ho v něm měla když mu bylo asi 2,5měsíce.
Ahoj holky, pujcila jsem si z Brany detem nositko Beco na vyzkouseni a potrebuju poradit. Na tom instruktaznim cd rikaji, ze se ma ta novorozenecka vlozka nastavit tak, aby miminku nevycuhovala z nositka hlavicka. A ze bez te vlozky mohou byt miminka od 7kg. Moje se ale do te novorozenecke vlozky nevejde aniz by ji nevykukovala hlavicka a pritom ma jen 5kg. Tak ted nevim. Asi bych ji mela teda nosit bez te vlozky, protoze ta hlavicka je dulezita aby mela schovanou, ze jo. ![]()
Mrkni na youtube na tato videa.
Je pravda, že mě nosit v Becu s novorozeneckou vložkou prostě nešlo. Je tam myslím video, které ukazuje, jak se tam dítě narovná bez vložky.
http://www.youtube.com/results?…
@Manifee píše:
Ahoj holky, pujcila jsem si z Brany detem nositko Beco na vyzkouseni a potrebuju poradit. Na tom instruktaznim cd rikaji, ze se ma ta novorozenecka vlozka nastavit tak, aby miminku nevycuhovala z nositka hlavicka. A ze bez te vlozky mohou byt miminka od 7kg. Moje se ale do te novorozenecke vlozky nevejde aniz by ji nevykukovala hlavicka a pritom ma jen 5kg. Tak ted nevim. Asi bych ji mela teda nosit bez te vlozky, protoze ta hlavicka je dulezita aby mela schovanou, ze jo.
Taky jsem tu novorozeneckou vložku vůbec nepoužila… a malou jsem nosila od šesti týdnů. Připadalo mi to lepší bez tý vložky, než s ní.
Diky holky, tak ja ji tam budu taky nosit bez vlozky. Ja ji tam v pohode dam. Na tom instruktaznim videu i je navod. Me spis slo o to, jestli ji tam muzu davat bez ni, kdyz rikaji ze je to mozne az od 7kg.
Tak super ![]()