Nosítko Beco Butterfly

26890
30.9.10 17:59

Nosítko Beco Butterfly

Ahoj maminy. Chtela bych poprosit o radu. Dnes jsem koukala na veletrhu For Babies na nositko Beco Butterfly a moc se mi libi. Prijde mi na prvni pohled bezpecnejsi a o neco lepsi nez Manduca - kvuli vnitrnimu dilu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Co byste doporucili - radeji Manducu nebo Beco Butterfly?
A nosili jste v nem miminko uz od narozeni?
Moc dekuji za vase zkusenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
30.9.10 18:49

Beco je vzhledově přitažlivější, má právě ten panel látky mezi nošencem a nosičem - někdo si to pochvaluje.

Mně osobně přijde lepší Manduca, ale nemám možnost srovnání. Beco se mi zdálo takové menší (možná jen můj dojem) + navíc se mi zdá, že v Manduce je lepší podsazení zadečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
30.9.10 18:52

Nejlepší by bylo vyzkoušet, ale jak koukám, nemáš na kom :mrgreen: Každopádně obě jsou dobrá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
30.9.10 19:00

Prave, doufam, ze jeste chvili vydrzi v brise :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
30.9.10 19:16

Ahoj mam dame Beco But. a naprosta spokojenost.Snadno nandas i sundas na bricho i zada. Velmi pohodlne a mekke. Oproti manduce je vhodnejsi pro drobne zeny. Jinak jsou oboji velmi kvalitni. Manduca i Beco maji novorozeneckou vlozku, cili oboji vhodne pro novose. Nejlip si je vyzkouset, napr. v Brana k detem. Jen prosim nikdy nenosit dite oblicejem od nosice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
30.9.10 21:06

100% spokojenost s Manducou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
30.9.10 21:14

Ahoj, rozhodně Manducu! Beco je strašně krásný na pohled, ale pohodlí miminka je přednější.

Jestli máš minutku, tak by ti mohla pomoct i tahleta „nabušená“ :mrgreen: diskuse https://www.emimino.cz/…na-to-48963/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
2.10.10 20:40

ahoj, v Becu nosime obe deti a jsme moc spokojeni. je pohodlne pro nas i pro deti. pokud hledas nositko, ktere snadno nandas, bezpecne presunes na zada, dobre vypada zvol tuto znacku. pokud chces nosit 3-4 lete dite tak si samozrejme najdi nositko batoleci, ale moje zkusenost je (a nejen moje), ze takto velke deti se v nositku pravidelne nenosi - takto velke deti chodi a behaji :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
daylis
19.10.10 22:09

Vloni jsem se taky rozhodovala, jaké nosítko koupit a jak je psáno již výše, nejlepší je zajít do obchodu, kde různé typy nosítek prodávají a vyzkoušet. Každému sedne něco jiného. Některá nosítka jsou spíše pro větší lidi, některá pro menší. Já byla V Bavlnce v Praze, kde mají asi všechny nosítka, co existují a vybrala jsem Beco - sedlo mi nejlíp (samozřejmě jsem zkoušela s malým i pro něj bylo nejlepší, má nejdelší opěrku a drželo mu to hlavičku, manduca byla krátká, i když se dá prodloužit). Dobré bylo, že nosítko jsem si na 14 dní půjčila (musí se složit záloha, co stojí) a když se osvědčí můžeš si ho nechat, pošlou ti jen fakturu a když budeš nespokojená, tak ho vrátíš a stojí tě to asi 200,–, myslím…

• Citovat
  • Upravit
1556
24.11.10 13:04

Taky máme Beco a naprostá spokojenost. Nezkoušela jsem ho s malou a rovnou jsem ho koupila. Naštěstí je v něm spokojená a líbí se jí tam. Líbila se mi i Manduca, ale nakonec to vyhrálo Beco :-) Tak mohu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
23.1.11 21:30

ahoj taky mám beco a naprostá spokojenost,je moc fajn.Prckovi se tam od začátku líbilo.poprvé jsem ho v něm měla když mu bylo asi 2,5měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
7.11.12 16:02

Ahoj holky, pujcila jsem si z Brany detem nositko Beco na vyzkouseni a potrebuju poradit. Na tom instruktaznim cd rikaji, ze se ma ta novorozenecka vlozka nastavit tak, aby miminku nevycuhovala z nositka hlavicka. A ze bez te vlozky mohou byt miminka od 7kg. Moje se ale do te novorozenecke vlozky nevejde aniz by ji nevykukovala hlavicka a pritom ma jen 5kg. Tak ted nevim. Asi bych ji mela teda nosit bez te vlozky, protoze ta hlavicka je dulezita aby mela schovanou, ze jo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
7.11.12 16:58

Mrkni na youtube na tato videa.
Je pravda, že mě nosit v Becu s novorozeneckou vložkou prostě nešlo. Je tam myslím video, které ukazuje, jak se tam dítě narovná bez vložky.
 http://www.youtube.com/results?…

@Manifee píše:
Ahoj holky, pujcila jsem si z Brany detem nositko Beco na vyzkouseni a potrebuju poradit. Na tom instruktaznim cd rikaji, ze se ma ta novorozenecka vlozka nastavit tak, aby miminku nevycuhovala z nositka hlavicka. A ze bez te vlozky mohou byt miminka od 7kg. Moje se ale do te novorozenecke vlozky nevejde aniz by ji nevykukovala hlavicka a pritom ma jen 5kg. Tak ted nevim. Asi bych ji mela teda nosit bez te vlozky, protoze ta hlavicka je dulezita aby mela schovanou, ze jo. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
7.11.12 16:59

Taky jsem tu novorozeneckou vložku vůbec nepoužila… a malou jsem nosila od šesti týdnů. Připadalo mi to lepší bez tý vložky, než s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
7.11.12 17:31

Diky holky, tak ja ji tam budu taky nosit bez vlozky. Ja ji tam v pohode dam. Na tom instruktaznim videu i je navod. Me spis slo o to, jestli ji tam muzu davat bez ni, kdyz rikaji ze je to mozne az od 7kg.
Tak super :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko