Šátek 7měsíců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
284
4.10.10 18:38

šátek 7měsíců

ahoj,
prosím o radu jaký pořídit šátek- mám miminko zvyklé být neustále na ruce :srdce: a ted mi to komplikuje zánět šlach :roll: … tak musím pořídit nějaké nosítko pro vek 7 měsíců :nevim: abych ruku co nejmene zatezovala.
děkuju za rady které šátky jsou kvalitní snadno se uvážou a nebo na co ještě při koupi koukat
děkujuuuuuuuuu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
4.10.10 18:43

Zkus se podívat na tyto značky Storchenwiege, Didymos, Hoppediz, Ellevill.
Spoustu informací získáš ZDE ;-)

Existují ještě ergonomická nosítka, ta jsou na obsluhu jednodušší, nemusíš motat 5 metrů látky.

Přeji příjemné čtení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.10.10 18:45

satky: storchenwiege, didymos, ellevill, hoppediz
nositka: manduca, ergo, beco, patapum, bondolino

Ale se zanetem slach bych sla radeji do nositka, mela jsem zanet v zapesti a nedokazu si predstavit, ze bych s nim dokazala efektne dotahnout satek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
4.10.10 18:46

jj, v zápěstí mám též :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
4.10.10 18:58

No já myslím, že kdybys vázala jednoduchý nebo dvojitý kříž, který se váže bez dítěte, tak by šel i ten šátek. A na jednoduchý kříž není potřeba tolik látky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.10.10 21:12

Ja jsem dvojity kriz vazala a stejne jsem ho pak dotahovala, na to clovek musi mit extra odhad, aby nemusel dotahovat uvaz. A pokud zakladatelka potrebuje dite nosit ted, protoze ma zanet slach, tak si myslim, ze nositko je lepsi volba. Preci jen satek se clovek uci vazat dele, a tohle vypada fakt, ze je urgentni.

Jenom je potreba mit na pameti, ze dite, at uz v satku ci nositku, nemusi byt zpocatku moc nadsene, je potreba, aby se mu menila scenerie, aby se nenudilo. Takze to bude chtit asi vyrazit na prochazku. Vzhledem k pocasi doporucuju pres dite zapnout nejakou vetsi mikcu, treba manzelovu, dite navlecene ve svrscich do zimy se nebude podle me zpocatku v nositku citit tak dobre, jako kdyz bude oblecene prumerne a budete mit spolecnou zateplovaci vrstvu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
4.10.10 21:16

díky za odpovedi… venku mi vydrýí vetsinou v kočárku, ale spíš po dome se nosíme a ukazujeme, vaříme uklízíme… aach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
4.10.10 21:51

Na doma mi ještě napadá ringsling. dotahuje se určitě líp, než šátek. Je sice méně variabilní než šátek, jde s ním tedy nosit skoro jen na boku, je to zátěž na jedno rameno, ale na takové to poponášení po bytě, ukazování, utírání prachu by to bylo fajn.

• Citovat
  • Upravit
31594
4.10.10 22:19

Kdyz ja si to furt nedokazu predstavit s tim zanetem. Kdyz jsem mela zanet v zapesti, tak pohybovat s nim, vubec i pohybovat s prsty, oprit se o tu ruku, to bylo nemozne.
Pokud by slo o to, ze chces nosit, jako nosit proto, ze se ti to libi, tak fajn, ale pokud chces ted momentalne nosit hlavne proto, ze nejak to dite potrebujes nosit a na rukou to nejde, tak bych nic, co se dotahuje silou, momentalne nezkousela.

Jo a doma teda pokud dite v nosidle neusne, tak nevim, zda bude spokojeno. Mozna by bylo spokojenejsi v tomto veku uz na zadech a ne na brise :nevim:
A pozor noseni je navykove :wink: Jakmile jednou okusis venek bez toho, abys musela brat kocar, tak zjistis, ze staci brat na prochazku dite a ze kocar bude muset vyvencit nekdo jiny :mrgreen: Ono je noseni totiz hrozne moc super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
4.10.10 22:38

Nosidlo jsem nikdy neměla, nevím proč jsem si myslela, že se tam taky musí něco dotáhnout. ale teď mi došlo, že to je asi jednorázově a pak už to je na furt. :zed:
7 měsíců je takové rizikové období pro nošení. V té době chtěl být kluk v šátku jedině venku při pohybu. Domma už to byla nuda. Od 9ti m, když začal sedět a může mít ruce venku, dá se ládovat alespoň křupkama, nebo zabavit nějakou hračkou do ruky, tak na zádech chvíli vydrží i doma.

• Citovat
  • Upravit
8793
5.10.10 08:07

Mám obojí a pro případ zánětu jsem jednoznačně pro nosítko. Nosítko položíš, dáš na něj dítě, zapneš kolem pasu, nandáš popruhy a zároveň zvedneš dítě, zapneš prsní popruh…
i do dvojitého kříže si nedovedu představit tam to dítě soukat, ta ruka totiž bolí jak svině a dítě co není zvyklé na šátek se bude mrskat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
5.10.10 08:28

Já jsem tedy zánět nikdy neměla, ale jak to tady popisujete, tak nosidlo bude asi fakt lepší… Je to rychlejší, i když se taky mírně dotahuje. Ale určitě ne tolik jako šátek a na zádech to bude asi nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
5.10.10 10:05

:cry: nebo myslíte že by manžel mohl dostat „ošetřovačku“ alespon na týden :cry: ??????? já si totiž vlastne ani nedovedu predstavit jí dat do toho nosítka auu ono i prebalování je problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
5.10.10 10:15

no myslím, že by ošetřovačku dostat mohl ne? Pokud jsi s tím byla u doktora… zkus si tam kdyžtak zavolat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
5.10.10 10:56

Ošetřovačku zkus, ale pokud je dítě nosící, pořiď si i ten šátek, určitě se bude hodit i tak. :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí

Baby vak