Nosítko HIPSEAT

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.10.10 10:35

nosítko HIPSEAT

Ahoj holky, máte někdo nosítko Hipseat??? Máte někdo zkušenosti? www.hipseat.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9217
6.10.10 10:50

nemam sice, ale mna odradza prave to, ze jednu ruku clovek musi pouzit na pridrzanie dietatka…
to uz moze rovno nosit dietatko na boku bez toho nositka (ako je to asi vacsia fuska), ale zda sa mi, ze ked ho drzim bez nosica jednou rukou, tak ho drzim pevnejsie, ako ked takto sedi..
super je manduca, lahko sa da do toho dietatko obliect a su volne obidve ruky..

ale mozno som len konzervativna k novej veci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.10.10 11:08

No, je to jenom pás se sedátkem, takže vlastně žádné nosítko. A že tě z toho nebudou bolet záda, jak píší - to si tedy nemyslím, protože budeš jednostranně zatěžovat páteř. Já bych to určitě nebrala, to už si ho můžu rovnou posadit na bok bez nějakého pásu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
6.10.10 13:30

No mě coby nosící mamince se to taky moc nezdá, jako v čem to má pomoct? Zdyž měco rychlého, tak třeba Ring Sling, občas se objevují na MMB - třeba toto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a akční třeba tady: http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?… tam dítě zapadne a máš ruce volné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.10.10 14:31

Jistá úleva zádům to asi bude, ale jako nosítko bych to nebrala - není opora pro záda, nemáš volné ruce :nevim:
Já jsem takhle nosila asi dítě na ledvince (když jsem neměla zrovna nic jiného po ruce) - posadila jsem si dítko na větší naplněnou ledvinku a mým zádům se opravdu hodně ulevilo - ale na nějaké dlouhé chození to není. Až se zpětně divím, že to ta přezka ledvinky vydržela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.7.11 18:23

Většinou si maminky Hipseat chválí… nevypadá, ale pomáhá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.15 00:31

Prý to chválí i fyzioterapeuti. Je fakt, že mé kamarádce to jedna doporučila, když u druhého dítěte tu kyčel, díky nošení na boku, vychylovala a „vypnula“ jí půlka zadku. A bolí jí z toho při běhání kotník. Pro mě jasná volba, malej už v šátku bejt nechce, je to furt dolů, nahoru, dolů, nahoru. Našli jsme tohle, nejmenuje se to tak, ale je to asi to stejné, ne? http://www.beatitudo.cz/…eatitudo-onn Jen řeším, jestli někde seženu prodloužení pro širší pas. U té kamarádky jsem to dopla jen tak tak. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
29.7.15 01:03

@manzelka22 a proč si nekoupíš rovnou hipseat? nechceš můj? budu prodávat :lol: mám vínově červený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.15 09:27

A máš na to i ten nástavec, kdyby třeba malej neplánovaně usnul? A do jakýho obvodu pasu ten hipseat je? Změříš mi to prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
30.7.15 13:41

@manzelka22 pokud vím, tak Hipseat nemá nádstavec. je určen k poponášení - třeba po bytě, nebo chodící dítko na procházce, které chvíli jde, chvíli se nese… nebo rychlý přechod z auta k lékaři atd. Já jsem ho využila dost… a zádům to opravdu pomohlo, kupovala jsem ho proto, že mě bolela záda… měla jsem i Manducu… tu jsem používala na delší trasy. V ní mohl malý i spát.

Hipseat se dá zapnout nejvíce na obvod pasu 110cm. Ale jsou tam ještě pomocné suché zipy. Ty jdou zapnout jen do 100cm pak ne… takže pak už není nosítko pro rodiče tak pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí