Krosnička Chicco Caddy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
162
16.4.07 22:29

Krosnička Chicco Caddy

Ahoj holky,
nemám žádnou zkušenost s nakupováním v e-shopech.Teď jsme si řekli, že to zkusíme, protože nemůžeme v našem okolí sehnat krosničku na nošení naší slečny.
V Praze jsme si v kamenném obchodě vyzkoušeli Chicco Caddy, ale byla už bohužel zamluvená, takže jsme odjeli z prázdnou.Protože se nám tahle krosnička líbila, chceme tu a žádnou jinou.
Máte sní některá zkušenost? A neporadily by jste nějaký e-shop, kde mají slušné ceny a hlavně jsou solidní ( rychlost dodání, jednání , atd.)
Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
505
16.4.07 23:09

Zkušenost mám dobrou akorát bych řekla že je pro oněco větší osoby než jsem já sama (155cm), protože se mi opira trošku jinde než by měla, tudíž mě úplně 100% nesedí, ale jinak je pohodová. Prcek je v ní spokojenej, ale vždy v ní byl max. hodinu, na delší tůry to bude okolo léta na dovolených. Malý toho už hodně ujde, takže já ji mám na to abych ho tam v případě potřeby šupla a kdyžtak se v tom i prospí. Malý má už cca 11 kg, ale ještě má potřebu si přes den zdřímnout anebo někam spěchám ,tak si hodím krosnicku i s dítětem na záda a je v ní klidnější než v kočáru .-))) Já ji kupovala v www.caryfuk.cz, ale byla jsem si ji osobně vyzvednout vím, že některé holky na něj nadávali ,tak nevím ohledně e-shopu Ti neporadím. Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
16.4.07 23:53

Ahoj, přesunula jsem diskusi do nosítek - projdi si ji, najdeš tam hodně diskusí o krosničkách.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
17.4.07 00:01

Ahojky,

my tuhle krosničku máme už skoro rok a půl a je bezvadná. Alespoň my jsme s ní spokojení. Kupovali jsme ji v kamenné obchodě, kde mám slevu a cena vyšla stejně jako na netu. Nosí se dobře, i když mluvím za manžu, malá si sama řekne, kdy už ji sedět nebaví a chce se proběhnout. Pokud rádi chodíte a cestujete třeba po horách, je to paráda. Krásně si v ní i schrupne, to pak dávám pod hlavičku mikinku, aby jí hlava příliš nevisela nebo zastavíme a krosničku položíme a podložíme tak, aby byla vodorovně. Dítě při sezení má pohodlí, dobrý výhled a dospělý má pocit, že někam dojde :-)
Dobrý kup
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
17.4.07 07:25

ahoj, my ji máme rok a je bezva:) Vítek coby ročníé neposedný prcek v ní vydržel i půl dne, samo, že s přestávkami.Ale to jsem tenkrát fakt čuměla, on byl a je takový poděs, byli jsme loni v květnu na Malé Fatře a chodili po horách, a on tam fakt v poho vydržel, koukal, pak usnul, když už kňoural, měla jsem po ruce zásobu křupek:) a dělali jsme hodně přestávky. Takže doporučuju, ale kupovali jsem ji v kamenném obch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
17.4.07 18:34

Ahojky,
my jsme krosničku kupovali přes www.babyexpert.cz . Jsme s tímto internetovým obchůdkem moooc spokojení :wink:
Hezký zbytek dne,
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
10.10.12 22:43

Kdo je ještě s touhle spokojený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek