Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj holky,
nemám žádnou zkušenost s nakupováním v e-shopech.Teď jsme si řekli, že to zkusíme, protože nemůžeme v našem okolí sehnat krosničku na nošení naší slečny.
V Praze jsme si v kamenném obchodě vyzkoušeli Chicco Caddy, ale byla už bohužel zamluvená, takže jsme odjeli z prázdnou.Protože se nám tahle krosnička líbila, chceme tu a žádnou jinou.
Máte sní některá zkušenost? A neporadily by jste nějaký e-shop, kde mají slušné ceny a hlavně jsou solidní ( rychlost dodání, jednání , atd.)
Moc děkuju
Zkušenost mám dobrou akorát bych řekla že je pro oněco větší osoby než jsem já sama (155cm), protože se mi opira trošku jinde než by měla, tudíž mě úplně 100% nesedí, ale jinak je pohodová. Prcek je v ní spokojenej, ale vždy v ní byl max. hodinu, na delší tůry to bude okolo léta na dovolených. Malý toho už hodně ujde, takže já ji mám na to abych ho tam v případě potřeby šupla a kdyžtak se v tom i prospí. Malý má už cca 11 kg, ale ještě má potřebu si přes den zdřímnout anebo někam spěchám ,tak si hodím krosnicku i s dítětem na záda a je v ní klidnější než v kočáru .-))) Já ji kupovala v www.caryfuk.cz, ale byla jsem si ji osobně vyzvednout vím, že některé holky na něj nadávali ,tak nevím ohledně e-shopu Ti neporadím. Jitka
Ahoj, přesunula jsem diskusi do nosítek - projdi si ji, najdeš tam hodně diskusí o krosničkách.
L.
Ahojky,
my tuhle krosničku máme už skoro rok a půl a je bezvadná. Alespoň my jsme s ní spokojení. Kupovali jsme ji v kamenné obchodě, kde mám slevu a cena vyšla stejně jako na netu. Nosí se dobře, i když mluvím za manžu, malá si sama řekne, kdy už ji sedět nebaví a chce se proběhnout. Pokud rádi chodíte a cestujete třeba po horách, je to paráda. Krásně si v ní i schrupne, to pak dávám pod hlavičku mikinku, aby jí hlava příliš nevisela nebo zastavíme a krosničku položíme a podložíme tak, aby byla vodorovně. Dítě při sezení má pohodlí, dobrý výhled a dospělý má pocit, že někam dojde ![]()
Dobrý kup
Radka
ahoj, my ji máme rok a je bezva:) Vítek coby ročníé neposedný prcek v ní vydržel i půl dne, samo, že s přestávkami.Ale to jsem tenkrát fakt čuměla, on byl a je takový poděs, byli jsme loni v květnu na Malé Fatře a chodili po horách, a on tam fakt v poho vydržel, koukal, pak usnul, když už kňoural, měla jsem po ruce zásobu křupek:) a dělali jsme hodně přestávky. Takže doporučuju, ale kupovali jsem ji v kamenném obch.
Ahojky,
my jsme krosničku kupovali přes www.babyexpert.cz . Jsme s tímto internetovým obchůdkem moooc spokojení ![]()
Hezký zbytek dne,
Katka