Kroužek pro předškoláky - Jičín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1081
2.9.14 19:08

Kroužek pro předškoláky - Jičín

Ahoj maminky,
před par týdny jsme se přestěhovali do Jičína a včera byl nas čerstvě pětiletý syn poprvé ve školce. Je dost akční a tak bych mu rada našla nějaký (nejlépe sportovní) kroužek. Ve školce mají jen angličtinu. Hudebně ani výtvarně nijak nadaný není.. Sami s nim hodne jezdíme na kole, v zimě bruslíme a lyzujeme.. Jen teď neni tolik prostoru ( mame jeste 2,5 letou tez akční holčičku a ja teď ležím ve 33tt v nemocnici s rizikovým tehu). Nejste někdo z okolí a nemáte nejaky dobrý tip?
Děkuji Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
292
2.9.14 20:01

Co třeba florbal? http://sport-jicin.cz/…/florbal.jpg
Případně další: sport-jicin.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
2.9.14 20:22

Zkus se podivat jeste na stranky kackojicin.cz nebo jsou nejake pohybove hry v divadle kzmj.cz. Jsou tam i pohybove hry pro malou nebo je program mc kapicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
2.9.14 22:25

Děkuju za tipy.. Na florbal a hazenou jsem uz koukala, ale bojím se, aby tam nebyly příliš velké nároky a „moc je nedrilovali“.. Nepotrebuju mit doma profesionálního sportovce a nechtěla bych, aby mu sport někdo zošklivil.. Přeci jen tam je těch 5 let minimum a to mu bylo před týdnem.. Nechci mu při všech těch změnách (stěhování z Prahy, novi kamarádi, školka, maminka v nemocnici a za par týdnu miminko) nasadit latku moc vysoko.. Spis jen aby se trochu pobavil a vybil :-). V té kapicce jsou spis výtvarné a jazykové kroužky.. Ale poslala jsem přihlášku do Kacka na „hejbáčka“ pro předškoláky 5-6 let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.9.14 10:14

@janullka123 Jasně, to záleží co od toho rodič očekává, ve vašem případě bude určitě ten kroužek v Káčku ideální :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
5.9.14 20:12

https://www.facebook.com/…521969863187?… tady třeba najdeš pár tipů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
6.9.14 07:54

@audik děkuji, ale vše je většinou od 6 let… jen ta házená a florbal je od 5.. ale obávám se, že ta laťka je pro nás zatím moc vysoko.. syn je spíš individualista, než na kolektivní sporty a navíc jak už jsem psala, má ted hodně změn.. stšhování, nová školka, noví kamarádi, maminka v nemocnici, za pár týdnů miminko.. nerada bych, aby ho někdo „driloval“ a on byl „ještě víc pod stresem“.. našla jsem v káčku kroužek hejbáček.. myslím, že to v tuto chvíli bude to pravé.. podle možností budeme se synem sportovat sami - kolo, lyže, brusle, plavání (ted to bude ale bohužel hodně jen na manželovi)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí