Krtek do odpadu myčky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Krtek do odpadu myčky?
Ahoj,
Jsem už trochu zoufalá. Zkoušela jsem myčku, která úplně nevoní vyčistit tabletami Finish, octem, sodou… Vše zabere na pár umytí a pak je znovu cítit.
Napadlo mě ještě do odpadu nalít Krtka. Ale bojím se, jak je ta voda v odpadu stojatá, aby to v ní nezůstalo a v dalších cyklech se nerozmývalo po nádobí. Přeci jen je to žíravina.
Máte zkušenosti? Případně co vám pomohlo, pokud tablety na čištění myčky a ruční omytí nepomohlo? Zdá se mi, že je ta myčka nepoužitelná. U staré jsem nemusela dávat ani ty tablety a vše ok a tahle - děs.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já myslím, že kdybys tam dala krtka, tak jak ho zalejes horkou vodou a pak třeba pustis cyklus s octem, že by to nemělo vadit mytí. Ale odzkoušené to nemám.
Každopádně je divné, že nepomáhá ničím mycku vyčistit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Limi123 používám přímo čistič na myčku. Ma Lidl, dm za rozumné peníze. Pustíš dlouhý čisticí cyklus, vložíš lahvičku a jede. Dělám tam jednou za měsíc a myčka u nás jede prakticky furt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše: Více
Díky. Zkusím ten z Lidlu, ale myslím, že to vyjde nastejno s tou čistící tabletou. Uvidíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky používáme pravidelně asi 1× za 3-4 týdny čistič myčky. Teda manžel používá. Myčka je jeho parketa v kuchyni. Je háklivý, aby myčka byla opravdu čistá, udržovaná. Kupujeme teda tekutý Finish. Kdysi kupoval i nějaký Kaufland výrobek. A žádný problém. Ale častěji ten Finish. Vy budete mít spíš problém odpady, když nic nefunguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit