Poraďte, prosím: vyplatí se kontaktní grill?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Poraďte, prosím, ohledně kontaktního grilu
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat vás, kteří vlastníte kontaktní gril: vyplatí se jeho koupě?
Uvažuji o něm a ráda bych věděla, zda to nebude pouze další „krám“ do kuchyně. Nicméně máme ráda domácí burgery a chtěla bych se zeptat, co dalšího se na něm dá připravovat?
Také, v jaké cenové relaci už je nějaký kvalitnější. Dá se koupit dobrý za cca 2.000,– Kč?
Díky moc a vaření zdar! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Máme Gril Tefal Optigrill+ XL, cena je vyšší tedy… měli jsem i levnější ale kvalita byla jinde a desky brzo odešli, poškrábané.
Jinak za mě super děláme v něm maso, tortily, tousty, burgergy… je to rychle, dobré…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx píše: Více
taky jsem se rozhodovali mezi tím menším a větším.. raději jsem pak připlatili že uděláme najednou toho více… vleze se krásně šest toustu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gril-cena
Ještě upřesním-pokud gril bude fakt fajn a využijete, nevadí mi ani dražší. Dají se na něm dělat i lívanečky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx píše: Více
asi záleží už pak na velikosti rodiny… k čemu bude využit. My máme tři děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xmarenka píše: Více
tak to si asi neumím představit… spíše myslím že nee grilované livánce… a ještě je to vroubkované nebo jak bych to řekla.. není to hladká plocha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás ano. Další stroj milovaný, k nezaplacení. Včera jsem třeba na večeři dělala v kontaktním tortily. Dokonalé. I moji rodiče. Důchodci
. Kontaktní zbožňují. Naučili se v něm kouzlit. Sestra s ním třeba postavili barák. Protože bylo jednak časově rychlejší a ekonomičtější ve stavební boudě vykouzlit oběd, než jít často na meníčka. Ztrácet čas čekáním. Takže prokládali obědy na místě, že se vařilo na grilu.
Taky máme Tefal Optimalgril + xl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xmarenka píše: Více
To přeci záleží na tom, co jsi zvyklá vařit. Mám malý s výměnnými deskami, takže na něm udělám od burgrů po vafle, ale že bych ho používal denně říct nemůžu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše: Více
My teď horkovzdušnou fritézu opravdu denně. Pořídila jsem novou hračku do kuchyně. Dodatek po Vánocích. Zatím teda furt něco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
noo tu jssem koupili vloni a nějak jsem se neskamarádili…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@azaleila píše: Více
joo tak kávovar taky.. spíše myslím věci typu mixer, robot, tyčák, toustovač…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit