Poraďte, prosím: vyplatí se kontaktní grill?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9190
13.2.25 20:50
@KKK85 píše: Více

Fakt? U nás teda našla čestné místo. Jak nic nesnesu na lince. Vše přinášíme na práci a po práci se uklízí. Tak fritka tam má stále místo. Na večeři jsem měla po cvičení třeba vaječnou placku/tortilu a pak jsem do ní nacpala zeleninu. Manžel měl včera obalenou rybu, já sýr. Ale vybrali jsme teda dvířkovou. Nechtěla jsem ty šuplíkové. Hlavně šlo o fakt, že jsem pro jednu, dvě porce denně zapínala velikou troubu. Protože u nás se vaří na minimu tuku, peče se v troubě na peč. papíru. Tak my jsme dlouhodobě zvyklí na způsob vaření HF. Jen teď je to menší stroj, který frčí hned. Ale vidím na fb, že některým se nedaří, tak ji pak nechtějí nebo píší, že je neoslovila. Už jsem tam podle receptu na fb dělala i koblihy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14010
13.2.25 21:27

Máme grill concept ge3550 a je skvělý. Pouzivam ho denně, nic se na nej nepripalí, dělam na nem vše. Bereme ho i pod stan, tak si tam dělame i palačinky. Jen jentrochu dražsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
14.2.25 05:57

My máme kontaktní grill od catleru a využíváme ho velmi. Určitě to není jen další krám do kuchyně. Děláme na něm samozřejmě maso, volská oka, lívanečky apod.
Jede min..nekolikrat tydne. Je super, že ty lívance, vejce, vlastně i maso jde dělat úplně bez tuku. Máme ho už 5 let minimálně, cenu už nevím, ale asi kolem 5 tisíc tehdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9190
14.2.25 07:41

My máme třeba na terase obrovský gril. Je to takový, jak mají kuchaři. Byl vysněný, hračka zas především pro manžela. Rozpálí se častěji v sezóně, když se obývá furt terasa/zahrada a domů se chodí jen přespávat, vaří často venku v sezóně. Takže máme srovnání obou grilů. Kontaktní přestože je proti velkému venkovnímu malý. Tak je bezvadná konkurence. Kontaktní se vyplatí. Rozšíří si člověk možnosti kouzlení v kuchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9190
14.2.25 07:57
@azaleila píše: Více

To je pravda. Kávovar u nás taky jede denně. Sama kávu vůbec nepiju, ani to našlehané mléko. Ale ráda připravuji variace, které jsou v nabídce. Ale voní mi káva, když ji někomu připravuji. Děcka zbožňují šlehané/pěněné mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
15.2.25 10:27

Mám Tefal nebo Etu? Ti ho prodám jestli chceš. m u nás moc nepochodil… Třeba to s ním neumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silviiii
15.2.25 10:31

Ja mám kontaktný gril Philips HD6307/70 Series 7000, musím povedať že super vec. Na začiatku som ho nechcela ale teraz ho využívam pravidelne, super hlavne na steaky, predtým som používala steakovú panvicu a toto je úplne niečo iné, takže odporúčam.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max