Krtek v těhotenství

Anonymní
1.9.19 12:32

Krtek v tehotenstvi

Ahoj, jsem v 5tt, 3× jsem potratila tak prosim pochopte moji hysterii :D manzel v koupelne louhoval odpady a ja jsem se tam bohuzel nekolikrat nadechla toho smradu z louhu. Myslite ze to muze mit vliv? Necistime odpady poprvy, takze mi to nedoslo kdyz jsem v te koupelne byla. Jinak byl to louh obyc od Balea..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27637
1.9.19 12:35

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
1.9.19 12:43

Určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
1.9.19 13:17

Nejhorsi smrt je z vydeseni. Podle vseho budes hysterka a dlouhodoby stres je pricinou mnoha problemu.

Jinak za polovicni cenu koupus hydroxid sodny, obchodne zvany krtek (se 100% prirazkou za obrazek krtka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.9.19 13:31

Žádný vliv to mít nebude, ale nezvládaná úzkost ti může dost poničit psychiku.

Těhotenství a první rok mateřství přirozeně zvyšují hladinu úzkosti v těle, ale tím spíš se s tím člověk musí naučit pracovat a nenechávat se ničit strachem.

Pro začátek si pořiď tuhle knihu a kdyby to bylo nad tvé síly zvládat úzkost jen pochopením a vůlí, tak párkrát zajdi k nějaké psycholožce, protože jinak ti hrozí dost ošklivé stavy, až budeš po porodu nevyspalá, bolavá a frustrovaná.

https://www.grada.cz/…enstvi-8576/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
1.9.19 14:32

Určitě se nic nestalo. A musela byste tyhle chemie dýchat každý den, aby to mohlo mit nějaký vliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
1.9.19 15:27

Řekla bych, ze rozhodne víc škodí tvoje panika než vypary

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie